Mikael Andersson
Fotograf: Åsa Silller

Mikael Andersson

Utbildare och författare

Mikael Andersson jobbar dagligen med att utbilda idrotts- och företagsprofiler om att kunna prestera under press. Han har gjort en massiv undersökning på hur hjärnan fungerar, reagerar och hur man skall träna sin hjärna.

Många tror att våra medfödda hjärnimpulser inte går att styra, men internationell forskning och Mikael Anderssons metod "Neovess" visar att man faktiskt kan styra sina impulser och prestera bättre genom träning, nämligen att träna hjärnan.
Att s.k. "medfödda" impulser går att "träna bort" har personer haft svårt att ta till sig, det man ibland kallar "rampfeber", "dåligt psyke" och mycket annat, faktiskt precis som fysiken och andra muskler i kroppen kan tränas till att agera precis som vi vill.

Upp till 90% av all sjukdom är stressrelaterad. Positiv och negativ stress är en stor del av våra liv. Högt blodtryck, hjärtproblem, värk, smärta, viktökning, sömnförlust m.m., listan kan göras lång för bieffekterna för långvarig och kronisk negativ stress. Kommunikation, medarbetarskap, prestation, målfokusering och det mesta som omger dig i ditt privat och arbetsliv påverkas av hjärnan och hjärnans sätt att agera och reagera. Mikael Andersson, ger dig de rätta verktygen, förståelsen och övningarna för att kunna vända dina värsta fiender inom dig, till dina bästa vänner.

Micke föreläser på ett upplyftande sätt om hur hjärnan agerar, reagerar och fungerar. Allt för att vi kall kunna prestera bättre och framförallt må bättre och uppnå våra mål. Han har en förmåga att göra det svåra enkelt, Andersson förklarar på rätt nivå för rätt publik hur ni skall kunna bli en bättre version av er själva.

Pressbilder

Mikael Andersson

Mikael Andersson

Fotograf: Åsa Silller

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2