Mira Thimmayya

Mira Thimmayya

Kraften av emotionella varumärken: En innovativ visionär och förläsare

Mira Thimmayya, en kreativ marknadsföringsstrateg och föreläsare, lyfter modiga företag till nya höjder genom att bygga starka varumärken, skapa emotionellt laddat innehåll och arrangera minnesvärda event.

Mira Thimmayya är en djärv visionär som tror på kraften i emotionella varumärken och skapar oförglömliga varumärkesupplevelser. Mira arbetar passionerat för att stärka varumärken genom innovativa strategier och rörande innehåll, alltid med fokus på att bygga starka relationer mellan företag och deras målgrupper.

Mira förstår vikten av den emotionella kontakten vi har med varumärken. Hon vet att detta är avgörande för överlevnad i dagens digitala tidsålder. Hennes expertis sträcker sig över ett brett spektrum av ämnen, inklusive personal branding, LinkedIn, content och entreprenörskap. Detta gör Mira Thimmayya till en eftertraktad föreläsare och moderator på evenemang, och hon är även en gästföreläsare för välkända institutioner som Berghs School of Communication och Sälj och Marknadshögskolan.

Som projektledare i grunden har Mira en naturlig förmåga att planera, organisera och driva fram saker. Hon har ofta ett team av experter omkring sig, vilket hon skräddarsyr beroende på projektets krav. Mira Thimmayya levererar alltid framstående resultat, vilket gör henne till en ovärderlig tillgång för varje projekt.

Miras föreläsningar och workshops, tillgängliga på både svenska och engelska, ger konkreta insikter och verktyg för att hjälpa individer och företag att förbättra sitt marknadsföringsarbete. Hon berättar om sin egen resa med att bygga ett personligt varumärke, och hur stora, kända företag har lyckats (och ibland misslyckats) med sitt varumärkesarbete. Dessutom avslöjar Mira varför snabba lösningar ofta kan vara vilseledande och delar sin strategi för att skapa starka relationer med följare och innehåll som verkligen gör skillnad.

Mira Thimmayya har en djup förståelse för personal branding och förklarar tydligt varför det är viktigt att synas, hur man ska synas och hur ofta. Hon erbjuder konkreta tips på hur man kan boosta sin LinkedIn profil, skapa effektivt innehåll och bygga ett starkt personligt varumärke. Dessutom tar Mira dig med på sin entreprenörsresa - från loppis till AB - och delar ärliga historier från sin egen upplevelse av att starta och driva företag. Mira Thimmayya är en ärlig entreprenör som tror på att dela de verkliga berättelserna bakom framgång - både utmaningarna och triumferna.

Det är de ärliga berättelserna om företagande som är mest givande och lärorika. Mira delar insikter från sitt första företag, hennes äventyr i Indien med ett andra företag och den rika erfarenheten av att ha en indisk investerare. Hon avslöjar även lärdomar från hennes nuvarande företag och de värdefulla insikter hon har samlat på vägen från konkurs till vinst. Genom att kombinera sin omfattande erfarenhet med en ständig vilja att förnya och förbättra, hjälper Mira kontinuerligt företag att skapa starka och minnesvärda varumärkesupplevelser.

Mira är en passionerad föreläsare, workshopledare, och moderator och det är i dessa sammanhang hon känner att hon bidrar mest. Hon älskar att utbilda och inspirera andra, oavsett om det handlar om att stärka ett team genom att ge dem verktyg för att förbättra sitt interna marknadsföringsarbete, eller att inspirera publiken på ett event som föreläsare eller moderator.

Video

Pressbilder

Mira Thimmayya

Mira Thimmayya

Marknadsföringsstrateg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2