Morten Brandt

Morten Brandt

En mästare i kommunikation och motivation

Morten Brandt är en av Norges mest välkända och efterfrågade talare inom försäljning, säljträning och motivation. Han förmedlar sitt budskap med en alldeles speciell energi och charm.

Morten är en engagerande, rolig och populär talare. Han är inte rädd för att berätta om sina egna misstag eller att provocera publiken. Morten har en unik förmåga att se nya vinklar, att kombinera kreativt och analytiskt tänkande. Han har arbetat med utveckling av människor i företag och företag i 20 år.

Morten Brandt har arbetat på Euro Business School sedan 1988. Morten Brandt har föreläst för över 300 000 åhörare totalt. Han jobbar löpande med utvecklingsprogram för stora företag inom management, försäljning och service.

På scen kombinerar Morten utbildning, nya insikter med många skratt. Med sin avslappnade attityd kan han vid första anblicken verka lite felplacerad på scen, trots att han alltid är oklanderligt klädd. Men när han föreläser har han deltagarnas fulla uppmärksamhet, som utan undantag ger honom toppbetyg på utvärderingarna.

Föreläsningar med Morten Brandt

Superförsäljning - konsten att påverka
Mortens signaturföreläsning som har fyllt Oslo Konserthus årligen i över 20 år. Föreläsningen ger en introduktion i hur enkel försäljning ska och bör vara rolig, viktig, korrekt. Praktiska råd, effektiva modeller och motivation kring ärlighet och professionalism.

Professionell kundservice - Lönsam kundvård
Kunderna väljer alltid den leverantör de upplever som bäst. Bra service är komplicerat, enkelt, enkelt och svårt. Att vinna kunders huvud, hjärta och plånbok handlar inte så mycket om hur mycket du gör för kunden, utan hur bra du gör det.

Kommunikation - att lyckas genom andra
Vad får någon att se ut som en idiot? Och varför när du är där? Nyckelord: Förstå för att bli förstådd. Bli bättre med dina kunders kollegor eller kunder.

Pressbilder

Morten Brandt

Morten Brandt

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2