Nassim Al Fakir
Fotograf: Mehdi Bagherzadeh

Nassim Al Fakir

Programledare i TV och konferencier och inspirationsföreläsare

Nassim Al Fakir har ofta synts i TV-rutan och arbetar som inspirationsföreläsare konferencier och underhållare.

I Nassim Al Fakirs inspirations föreläsning berättar om hur det var att växa upp i en musikalisk familj, om att växa upp med två olika kulturer och religioner, hans ingång till TV-, film- och teatervärlden och hur livet som pappa har påverkat honom. På ett humoristiskt, men samtidigt djupt eftertänksamt sätt, speglar Nassim sin barndom.

Nassim är ett energiknippe som delar med sig av hur han lever utifrån mottot "Testa! Du vet inte om du kan innan du har testat." och hur han är fullständigt övertygad om att det inte är farligt att misslyckas. Publiken inspireras till att våga säga JA!

Nassim berättar om hur det är att leva med en årsplan/almanacka som inte ser ut som alla andras. Han berättar om hur han kastades in i sammanhang, som kan vara vågade för vissa, som stärkte hans självförtroende. Han berör sin dyslexi, sin kärlek till musiken och sitt aktiva träningsliv. Han delar med sig av tankar och känslor kring att vara pappa och att bygga sin egen familj tillsammans med Lina Hedlund (Alcazar).

Nassim Al Fakir är igenkänd som programledare i SVT:s "Bolibompa", "Vi i femman" och "Lilla Melodifestivalen". Han är en mycket uppskattad och energisprudlande konferencier och moderator och kan även bokas för skräddarsydda föreläsningsuppdrag för barn och ungdomar.

Pressbilder

Nassim Al Fakir

Nassim Al Fakir

Programledare

Fotograf: Mehdi Bagherzadeh

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2