Niklas Ansgariusson

Niklas Ansgariusson

Gör mer med mindre

Niklas Ansgariusson är van föreläsare, nytänkare och innovatör med fokus på kunddriven utveckling inom service- och tjänsteorganisationer.

Niklas Ansgariusson håller en inspirerande föreläsning om att man genom lättillgängliga verksamhetsavgörande förbättringar kan öka den egna effektiviteten och förbättra arbetssituationen för överbelastade medarbetare.

Han är projektledare, handledare och coach inriktad på att utveckla organisation, kultur, ledarskap, verksamhetsstyrning och processer. Han har ett särskilt engagemang för att etablera Lean som verksamhetsstrategi och har erfarenheter från myndigheter, kommuner, landsting och företag under många år.

Niklas har alltid upplevt att det saknats utgångspunkter för att modernisera och åstadkomma mer genomgripande förändringar inom tjänstesektorn och har därför utvecklat ett angreppssätt som på ett helt nytt sätt åskådliggör strategiskt viktiga och verksamhetskritiska förbättringsmöjligheter. Med stöd av detta har uppseendeväckande resultat uppnåtts bland annat genom markant ökad servicekvalitet och förbättrad förmåga att möta kunds behov. En välkommen effekt har även varit den ofta påtagliga minskningen av onödig belastning på medarbetarna. Framgångarna har gett eko i bland annat myndighetssverige och Försäkringskassan har t.ex. tagit till sig angreppssättet som en del av sin egen utvecklingsplattform.

I föredrag på temat verksamhetsavgörande förändringar inom tjänste- och servicesektorn vänder Niklas avväpnande på invanda föreställningar och förmår deltagarna att reflektera över sina egna verksamheter i nya tankebanor. De inspireras att uppmärksamma potentiella förbättringsmöjligheter. Han förmedlar också enkla men användbara tips och råd för arbetsformer med syftet att förbereda för förändringen och underlätta för de som önskar genomföra konkreta utvecklingsinsatser.

Niklas Ansgariusson

Niklas Ansgariusson

Föreläsare med ämnesexpertis

Inspirerande föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2