Niklas Forser

Niklas Forser

Varför göra det komplicerat, när det är så enkelt?

Niklas hjälper organisationer att frigöra sin potential, vilket leder till lönsamma affärer genom målsättningar och strategier, bättre ledarskap och tydligare kommunikation.

Finns det genvägar till framgång. Ja det gör det och Niklas Forser lär ut den gyllene formeln, vars tolv framgångsnycklar får företag att bli mer lönsamma, gå bra och samtidigt må bra. Allt med utgångspunkt från vår hjärnas specifika processer och hur vi kan jobba med den, inte mot den, enligt en tydlig process.

Företag som går bra och mår bra, kort och gott. Han gör det som i organisationer ofta känns svårt, komplicerat och otydligt till något enkelt och självklart för alla med hjälp av insikter kring hur den mänskliga hjärnan fungerar.

Allt företagande handlar ju nämligen om människor och idéer satta i system. Dock har de flesta en tendens att fokusera alltför mycket enbart på systemet när det kommer till företagande, det som grovt förenklat kan hänföras till den logiska delen av hjärnan. Vi glömmer bort att en stor del av våra drivkrafter kommer från vårt känsloliv, våra nedärvda beteenden och vårt grundläggande behov av social tillhörighet – känslohjärnan och den sociala hjärnan. Insikterna kring detta ger oss en förståelse kring varför vi agerar – eller inte agerar – som vi gör och hjälper oss att jobba med och inte mot hjärnan. Det ger fascinerande, kraftfulla resultat i både företag och människorna i dem!

Niklas erbjuder en inspirationsföreläsning kring hur en bättre förståelse av den mänskliga hjärnan och mänskligt beteende är tätt sammankopplat med framgångsrikt företagande och lönsamhet. Det är en föreläsning som ger energi och vitamininjektioner till företag och organisationer som upplever att de står och stampar eller helt stagnerat i sin utveckling och i sitt sätt att arbeta med strategier, affärer, kommunikation, försäljning eller ledarskap. Föreläsningarna är också otroligt uppskattade och effektiva även hos företag som redan går bra, men som strävar efter mer kvalitet och effekt från de insatser de gör och mer engagemang från individerna i organisationen genom att de mår bättre.

Niklas ger publiken en wow- & aha-upplevelse samt inspiration och upplevelsen av att det som ofta verkat krångligt och svårt, faktiskt är enkelt. Med hjälp av rätt insikter och kunskap finns det faktiskt genvägar och smarta lösningar som alla kan tillämpa för att utveckla sig själva, sin organisation, sitt företag och sin affär.

Pressbilder

Niklas Forser

Niklas Forser

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "sv" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }