Niklas Olovzon

Niklas Olovzon

Känd varumärkesexpert och varumärkesbyggare

Niklas Olovzon föreläser om hur man bygger varumärken långsiktigt, varför man ska göra det och vad man ska tänka på och vad man ska undvika.

Niklas Olovzon är en av landets mest kända varumärkesexperter med mångårig erfarenhet från varumärkesbyggande för stora och små företag och organisationer. Han har en magisterexamen i företagsekonomi, han är författare och föreläsare och grundare av kommunikationsbyrån S & B. Niklas ämnen är: Varumärken – Aktuella trender – varför är varumärket viktigt? Att jobba strategiskt med varumärket. Att skapa intern och extern passion för varumärket. Storytelling – Varför är detta aktuellt? Hur ska vi berätta en intressant historia för att nå igenom kommunikationsbruset? Passionsvarumärken – Vilka varumärken skapar passion och varför? Hur funkar det i sport- och underhållningsbranschen? Hur arbeta med t.ex. co-branding och sponsring för att skapa passion? Personvarumärken – Varför är det viktigt med ett starkt varumärke? Hur bygger just du ditt eget varumärke? Vad kan vi lära oss från kända personers varumärkesbyggande?

Niklas Olovzon talar om det som ofta gör skillnad mellan framgång och fiasko för företag eller individer – passion och inspiration. Och han gör det på ett underhållande och lättförståligt sätt med exempel från många olika områden.

Pressbilder

Niklas Olovzon

Niklas Olovzon

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2