Nikola Tramontana

Nikola Tramontana

Prestation, motivation & engagemang

Våga leva livet till 100% i kropp, tanke och känsla – Att leva livet handlar om mer än att bara hålla sig vid liv.

För att kunna släppa kontrollen i arbetslivet och privatlivet så att du kan nyttja och nå din fulla potential som människa så behövs starka bra rutiner och ritualer som för dig dit per automatik. Din inre förmåga till förbättring är ofta mycket större än vi förstår. Genom det Nikolas föredrag så lär du dig vilka delar det är som bidrar till mer engagemang, energi och flow i livet.

Föreläsningarna är alltid inspirerande samtidigt som de är faktaspäckade då Nikola tror på att vi växer i takt med att vi förstår något bättre. Nikola "Niki" Tramontana har en bakgrund som Legitimerad Naprapat och Personligt tränare, det utgör en stabil grund för att kunna förmedla budskapet om helhetshälsa. Det i kombination med hans yrke som Professionell Coach (PCC), förändringsledare och egenföretagare sedan 20 år med över 30 anställda skapar trovärdighet i det han har att förmedla.

Nikolas syfte är att hjälpa redan kapabla människor att bli mer kapabla genom att på ett begripligt, roligt och inspirerande sätt utbilda människor i sina egna styrsystem för att kunna skapa nya kraftfulla och tydliga strategier i sitt liv. Det är det här som är kärnan i det holistiska ledarskapet och fokus ligger i att skapa mer engagerade medarbetare som har mer energi och som känner sig starkare, piggare, gladare och tillfreds med sig själva och sin egna förmåga.

Att få en dos inspiration kan göra gott för stunden. Det är viktigt att i allt vi gör skapar engagemang, glädje och fokus framåt, över tid. Det är helt enkelt inte tillräckligt utmanande att bara ge en dos inspiration för stunden. Alla deltagare ska få med sig något de kommer att kunna göra och implementera i sitt liv redan när de går ut genom dörren, något som kommer att göra skillnad och vara viktigt, på riktigt!

På ett pedagogiskt, lättillgängligt sätt vill Nikola förmedla sitt budskap och han ser till att förenkla det svåra utan att försvåra det lätta. Nikola kombinerar ren teori med praktiska övningar för att fördjupa lärandet.

Något som andra har sagt om Niki som föreläsare är att han har en behaglig röst och att han förmedlar sitt budskap på ett trovärdigt och professionellt sätt.

Nikola föreläser om coachande ledarskap, kommunikation, samarbete, självledarskap, stresshantering, kost, träning och hälsa.

Exempel på föredrag:

  • Holistiskt Ledarskap - Lev livet till 100% med engagemang och WORK-LIFE-BALANCE Ett coachande föredrag där vi jobbar med vårat nuläge, önskade läge, våra hinder och resurser samt sätter kraftfulla mål för framtiden
  • Prestation, motivation & engagemang - hur du skapar förutsättningar för High performance Vad är det som driver oss och vad är motivation? Med enkla redskap och kraftfulla insikter skapar vi kraftfull intern motivation och förståelse för vår egna prestation.
  • Hållbara MÄNNISKOR genom ett holistiskt självledarskap "det inre ledarskapet" Vi jobbar med våra föreställningar, värderingar och begränsande uppfattningar genom kraftfulla processer som frigör var och ens potential. I detta föredrag ligger hållbara människor i fokus.
  • ENERGIKODEN Kost & träning Mer energi, mer hälsa och bättre ork! Ett rent föredrag om det som skapar allt liv i våra kroppar, rörelse och näring. Enkla och handgripliga tips till bra, ren kost, en starkare kropp och en klarare knopp.
  • Stresshantering - Hur hanterar och eliminerar man stress på bästa sätt Baserat på de senaste rönen inom ämnet stress och återhämtning får deltagarnas förståelse för hur vårat system påverkas av stress samt redskap för hur man skapar mer balans och bättre motståndskraft. Deltagarna får användbara verktyg att utgå ifrån och provar även på Mindfulless.

Pressbilder

Nikola Tramontana

Nikola Tramontana

Coach

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2