Nina Sjöstrand

Nina Sjöstrand

Våga Vara Viktig!

Inspirationsföreläsningar för team- och organisationsutveckling

Med en blandning av humor och allvar, och med en smittande energi, talar Nina Sjöstrand om att Våga Vara Viktig! som team och organisation. Ninas föreläsningar ska både ge inspiration och mod för det dagliga arbetet, och stärka den organisatoriska självkänslan.

Ämnen
Hur bra vi är, och hur vi är bra är en föreläsning/work-shop för att hitta teamets och/eller organisationens styrkor. Föreläsningen syftar till att besvara frågor som: Behöver vi åka på kurs eller nyrekrytera - eller finns redan kompetensen på plats? Vilka styrkor tar vi med oss på färden in i framtidens utmaningar? Har vi förutsättningar för en större/snabbare/längre utveckling än vad vi förut trott om oss själva?

Våga vara vi handlar om att renodla det bästa hos teamet och/eller organisationen, och "sticka ut" där det lönar sig.

Våga växa är en föreläsning om att ta vägen in i framtiden, och att skapa de bästa förutsättningarna för den färden.

Vårda våra resurser - om tid, energi och ekonomi, och hur vi använder och balanserar dessa, för största möjliga effektivitet.

Vara vardagshjälte handlar om balansen mellan att vara myndighetsperson och medmänniska. En föreläsning för alla dem vars vardag består i att hjälpa andra till en ny livssituation.

Dress for success är en föreläsning om färg, form, mönster och stil, för att få den effekt man önskar i det sammanhang man verkar i, och samtidigt stärka det personliga varumärket.

Presentationsteknik för skräckslagna - tips och teknik för att våga hålla en föredragning, genomföra ett säljsamtal, eller mingla och möta nya människor

Det finns en bristande självkänsla, inte bara hos individer, utan även hos organisationer. Alltför många gånger tar vi till kostsamma omvägar för att bli bättre och effektivare – när effektiviteten, kunskapen och arbetsglädjen ofta finns mitt framför näsan på oss. De är bara dolda av jantelag och vår rädsla att ta plats och våga vara så viktiga som vi är – som team och organisation.

Nina agerar också moderator, konferencier och toastmaster, och är behjälplig med inspiration och vägledning på andra vis.

Nina Sjöstrand

Nina Sjöstrand

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2