Ola Skinnarmo

Ola Skinnarmo

Äventyrare och föreläsare

Ola Skinnarmo ger sig regelbundet ut på strapatsrika expeditioner. Som att skida till Sydpolen och Nordpolen. Och om allt detta vet han att berätta.

Ola Skinnarmo, yrke: Äventyrare. Han är den yngste som ensam skidat till Sydpolen och Nordpolen, han har genomfört två expeditioner till Grönland respektive Svalbard och en till Antarktis. Nu senast har han färdats i Nordenskijölds fotspår genom Nordostpassagen, från Sverige till östligaste Ryssland. Ola är en uppskattad föredragshållare med rappa, underhållande och häpnadsväckande föredrag ackompanjerade av fantastiska bilder. Hans ämnen är äventyr, mål och motivation, spräng alla gränser, personligt ledarskap, entreprenörskap, teambuilding, mental träning, stresshantering, säkerhet och våga ta risker. Ämnen som hållbar utveckling och miljöfrågor ligger honom också varmt om hjärtat.

Ola Skinnarmo går över land och vatten för att inspirera människor att utmana sina upplevda begränsningar. "Om du sätter gränser för vad du tror du kan, så sätter du gränser för vad du kan", är Olas budskap. I sin senaste expedition har Ola och ett team om ytterligare sju personer med fartyget Explorer of Sweden färdats genom Nordostpassagen, 130 år efter att Nordenskiöld gjorde samma resa med Vega. Parallellerna mellan Ola Skinnarmos projekt och vardagens utmaningar är många. Att stå ut med sig själv och andra och att fungera, trots en tuff omgivning.

Pressbilder

Ola Skinnarmo

Ola Skinnarmo

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2