Ola Trouvé

Ola Trouvé

Ledarskapstränare med världen som arbetsfält

Ola Trouvé intresserar sig för vad som driver människor och då särskilt ledare. Och talar om att det är onödigt att krångla till ledarskapet, men att samtidigt inse att ledarskapet egentligen är summan av medarbetarnas prestationer.

Ola Trouvé är vd, konsult och lärare med en bakgrund av ledarskapsträningar över hela världen och olika chefsbefattningar inom läkemedelsindustrin. Han talar om affärsmannaskap, ledarskap samt om motivation, arbetsglädje, emotionell intelligens, teamutveckling och inte minst personlig utveckling.

Ola Trouvé har intresserat sig för vad som driver människor, och jobbar med deltagarnas egen motivation som grund för förändring och nya utmaningar. Han menar att skillnaden mellan ledarskap, försäljning, äktenskap och föräldraskap än mindre än vad många vill erkänna. Anledningen kan vara den att vi har en tendens att krångla till ledarskapet. Kanske för att vi vill göra oss märkvärdigare som ledare än vad vi egentligen är? Ledaren är ju faktiskt bara summan av sina medarbetares prestationer.

I Ola Trouvés föreläsningar bjuds det på allvar och skratt i en härlig blandning i syfte att skapa resultat för individer, grupper och organisationer. Till sist: Kom ihåg att arbetsglädje bara är ett annat ord för produktivitet!

Pressbilder

Ola Trouvé

Ola Trouvé

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2