Ole A. Haslestad

Ole A. Haslestad

Föreläsare, författare, entreprenör och hälsovägledare.

Ole är föreläsare, författare, entreprenör och hälsovägledare. Han har i mer än 20 år jobbat med ledarskapsutbildning och vägledning.

Ole A. Haslestad driver världens största naprapatkedja Naprapatlandslaget, och har erfarenhet från tusentals konsultationer med personer som har större eller mindre hälsoutmaningar. Föreläsningarna Ole ger ska ge inspiration och kunskap för att klara av livet på bästa sätt!

21 dagar till en friskare och enklare vardag
En quick-fix som varar! Föreläsningen "21 dagar" är baserad på boken med samma namn. Ole har skapat en steg-för-steg-process som gör att du på 21 dager skapar goda vanor, enkelt och genomförbart. Med glimten i ögat och en blandning av allvar och humor guidar han deltagaren genom vilka steg som måste göras för att lyckas förändra beteende. Föreläsningen är perfekt för att skapa drive på en kick-off, eller för ledningsgruppen som vill få inspiration till att arbeta effektivt mot sitt mål.

Superpowers!
Hur kan vi uppleva god hälsa och mening med livet? "Superpowers!" ger en unik inblick i vad som påverkar vårt mentala och fysiska välbefinnande, och hur man kan begränsa negativa effekter ( "kryptonit") som leder till ohälsa. Centralt i föredraget står den grundläggande principen om att vi själv är ansvariga för vår egen hälsa, och att de bästa resultaten kommer genom att fokusera på vad vi själv kan göra. "Ge mig styrka att ändra det jag kan, tålamod att acceptera det jag inte kan förändra, och förstånd att inse skillnaden."

Stresshantering
Stress är oundvikligt och en naturlig och hälsosam del av livet. Men hur gör man för att hålla det i schack så det inte leder till utmattning, smärta och depression? Ole ger dig en enkel och begriplig inblick i hur kroppen reagerar på stress, hur du blir medveten om det - och hur du mästrar dig själv. Självledarskap och stresshantering är något alla behöver!

Pressbilder

Ole A. Haslestad

Ole A. Haslestad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2