Olle Nyström

Människor talar inte med varumärken, de talar med människor.

Olle Nyström

Revolutionen är inte digital, den är social.

Tittar man närmare på plattformar som Facebook, företag som Uber eller fenomen som MeToo så kan man se ett mönster. Visst är det digitala lösningar som skapar möjligheterna men det är det sociala engagemanget som ger dem kraft.

Dessa krafter är idag på väg att rita om spelplanen för grundläggande samhällsfunktioner som politik, ekonomi och näringsliv. För företag och organisationer som vill förstå vår samtid och navigera in i framtiden är det avgörande att förstå vilka krafter den sociala revolutionen sätter i rörelse. Hur förflyttar vi fokus från värdekedjor till ekosystem, från kanaler till arenor och från vinster till värde?

Olle är en erfaren och uppskattad föreläsare och anlitas av företag och organisationer som inspiratör och processledare. Han föreläser även regelbundet på RMI Berghs och leder Varumärkesnätverket för Marknadsföreningen i Stockholm.

Sagt om Olle Nyström

Olle har ett brinnande engagemang för Story Telling. Med enkla metoder lyckas han visa skillnad på "att berätta" och "att berätta med inlevelse". Man lyssnar med alla sinnen.
- Jens Sjöberg-Madsen Nationell Affärsenhetschef, Atea

Verkligen inspirerande och värdefullt. Efter ett år refererar kollegor fortfarande till tankar och exempel ur Olles föreläsning.
- Ambra Pierrou CMO, Cool Company

Olles föreläsning på Kompetensveckan tog publiken på en fascinerande resa som inspirerade och gav viktiga aha-upplevelser.
- Anders Åkerman VD KompetensGruppen i Sverige AB

Olle har en lång och gedigen erfarenhet vilket resulterar i en trygghet och trovärdighet som känns i rummet. Olles medverkan genererar alltid toppbetyg från deltagarna.
- Tommy Brotte VD, Interaktiva Möten Kursansvarig för Event- och möteskommunikation, Berghs School of Communication

Pressbilder

Olle Nyström

Olle Nyström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2