Operaimprovisatörerna

Operaimprovisatörerna

Opera producerad av dagens händelser.

Operaimprovisatörerna kan sjunga om allt, och gör det också. Publiken föreslår och medlemmarna effektuerar så det sjunger i bänkarna.

Operaimprovisatörerna bildades 2007 och består av en pianist och sex till tio professionella operasångare. Gruppen har spelat föreställningar på Boulevardteatern, Klara Soppteater, i Folkoperans foajé och har även framträtt i radio, bl a Nordegren i P1, Lantz i P4 och i Radio Stockholm med improviserade operainslag utifrån lyssnarförslag eller dagsaktuella händelser. Operaimprovisatörerna driver också ett konstnärligt samarbete med Folkoperan. Gruppens pianist och konstnärlige ledare, Gregor Bergman, har tio års erfarenhet av att använda improvisationsteater med musikaliska inslag i olika typer av företagssammanhang – på kick-offer, middagar, konferenser etc.

Operaimprovisatörerna kommer gärna ut och höjer temperaturen på en konferens med operaimprovisationer utifrån dagens debattämne, eller som underhållning vid ett julbord eller en kick-off! Eftersom vi bygger alla våra improvisationer på förslag från publiken kommer allt vi sjunger att på något sätt ha anknytning till företaget/organisationen och dess verksamhet – kanske en improviserad kärleksaria till en trogen medarbetare eller varför inte en hyllningskantat i Händel-stil till alla medarbetare?!?

Operaimprovisatörerna är vana vid att leverera olika typer av upplägg. På middagar och kick-offer dyker dem upp till fördrinken och bjuder på ett kort smakprov (ibland utklädda till serveringspersonal!); till huvudrätten/efterrätten gör vi sedan ett framträdande på 15-20 minuter med improviserade arior och operascener inspirerade av Er verklighet.

Pressbilder

Operaimprovisatörerna

Operaimprovisatörerna

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2