Parisa Amiri
Fotograf: Peter Knutson

Programledare, journalist, kulturexpert

Parisa Amiri

Personlig med humoristisk vinkel och utomordentlig koll!

Parisa Amiri är en sofistikerad och karismatisk programledare och kulturexpert som kan leda evenemang och diskussioner inom både breda och nischade ämnen. Med sin personliga och humoristiska touch engagerar och utmanar sina publik och samtalspartners.

Du känner kanske igen Parisa från hennes tid som programledare för SVT:s kulturmagasin Kobra, eller från den uppskattade serien "Parisa pratar Metoo med killar" under våren 2018. Hon har även lett kultur- och samhällsprogram som "Babel Bio" och den egna talkshowen "Edit: Parisa Amiri" med aktuella gäster och ämnen. Hennes imponerande seger i "På Spåret" 2019, tillsammans med Gunnar Wetterberg, bevisar ytterligare hennes mångsidighet och skicklighet.

Utöver detta driver Parisa en podcast med Brita Zackari och har varit moderator, konferencier och föreläsare på en rad prestigefulla evenemang.

Tidigare har Parisa framgångsrikt förberett och lett stora galor som IKEA's internationella sändning kring designersamarbeten och branschpriser som "Årets Dagstidning". 2021 programledde hon Kristallen på SVT tillsammans med Sissela Kyle samt "Tolvslaget på Skansen" med Anders Lundin. Dessutom hörs hon varje vecka i uppmärksammade podcasten "Brita och Parisa" med Brita Zackari, om aktuella ämnen.

Parisa är även en eftertraktad expert och kommentator inom kultur och media, med regelbundna framträdanden i program som SVT:s Morgonstudion och P3:s PP3, samt deltagande i sändningar kring Guldbaggen och Emmygalan, bland annat.

Parisa Amiri är den självklara valet när du behöver en moderator, konferencier eller föreläsare som kan leverera insikter och underhållning på en hög nivå!

Pressbilder

Parisa Amiri

Parisa Amiri

Journalist

Fotograf: Peter Knutson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2