Paul Rey
Fotograf: Jens Nordström

Paul Rey

Artist, låtskrivare, producent och föreläsare

I inspirerande föreläsningar berättar Paul om hur man strukturerar upp sin vardag för att kunna hantera stress och motgångar, och hur man effektivt arbetar för att uppnå sina mål.

Paul Rey har inte bara en väldigt framgångsrik karriär som artist, låtskrivare och producent med över 200 miljoner streams på Spotify – han har även en magisterexamen i International Marketing and Brand Management.

Sedan 2012 har Paul Rey arbetat professionellt som artist och låtskrivare, och har kontrakt med Warner Music och den legendariska producenten Quincy Jones, mannen bakom Michael Jacksons största hits.

Paul har även varit med i Melodifestivalen år 2020 och 2021, samt har under sin karriär medverkat i flertal TV-program, såsom Lotta på Liseberg, Nyhetsmorgon, Sommarkrysset, Go’ Kväll, Bingo Lotto, Sommarlov m.m.

Paul Rey har två spännande föreläsningar – Livets struktur och Mitt liv som artist.

Livets struktur

Att arbeta som en artist, låtskrivare och producent i mer än tio år kräver en del multitasking. Men att arbeta som en artist, låtskrivare och producent samtidigt som man tar en magisterexamen och startar en familj kräver en extrem mängd multitasking, och struktur. Hur är det t.ex. att delta som en ekonomistudent i ett online-seminarium, samtidigt som man sitter backstage på Friends Arena och inväntar sitt genrep för Melodifestivalen? Hur kan vi förebygga att stressen från ett hektiskt arbetsliv inte påverkar ens vardag?

Med hjälp av Pauls erfarenheter och reflektioner ger föreläsning "Livets struktur" värdefulla insikter till hur vi ska strukturera upp våra arbetsdagar, hur vi prioriterar rätt bland arbetsuppgifter och vikten av återhämtning.

Mitt liv som artist

"Mitt liv som artist" är en dynamisk föreläsning som djupdyker i den ovanliga vardagen av att leva som en artist. Här berättar Paul om sina framgångar, motgångar, lärdomar och utmaningar som han har upplevt med mer än tio års erfarenhet av musik- och underhållningsbranschen, samt berättar intressanta historier om hans samarbeten med personer som Snoop Dogg, Akon och Quincy Jones. Hur hanterar man att arbeta under en enorm press? Hur får man de rätta kontakterna? Hur uppnår man ett lyckat samarbete? Detta och mycket mer besvaras i föreläsningen.

Båda föreläsningarna är ca 60 minuter långa, och kan kompletteras med akustiska framträdanden av Pauls egna verk, något som har varit extremt populärt hos åskådarna.

Publiken blir garanterat underhållen och inspirerad samt får med sig konkreta områdesoberoende verktyg att arbeta vidare med. Föreläsningarna passar alla företag och skolor som har mål och visioner samt anpassas efter målgruppens behov och intressen. Ni gör en beställning, och Paul Rey levererar.

Pressbilder

Paul Rey

Paul Rey

Fotograf: Jens Nordström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2