Pelle Hansson

Pelle Hansson

Övergripande presentation med exempel på föreläsningar

Pelle Hansson är affärsmannen som i samarbetet med Svenska Olympiska Kommittén fick den sista nyckeln till förståelse i hur viktig den enskilda individen är för sin egna och för teamets framgång.

Pelle Hansson är en van föreläsare, inspiratör och utbildare. Med stöd av vetenskapliga teorier och med mångåriga affärs- och ledarerfarenheter inspirerar Pelle till förändring, utveckling och samverkan. Han rör sig lätt och ledigt mellan dåtid, nutid och framtid.

En framgångsfaktor är Pelles gedigna bakgrund från näringslivet kombinerat med hans nyfikenhet kring de bakomliggande faktorerna till framgång. I sällskap med Pelle får ni uppleva både aha och ahaaa – annat som hörs är "om man bara hade vetat det här för länge sedan, vad det skulle ha underlättat".

Pelles vinnande stil som föreläsare baseras till stor del på den djupa kunskapen han besitter samt hans förmåga att koppla ihop människa med människa och människa med system. Efter föreläsningen blir många saker mycket klarare och man tar man med sig många bra och användbara verktyg.

Innehållet i föreläsningarna vänder sig till både ledare och medarbetare i alla branscher. Pelle förklarar sin metod som att "när dagen är slut och vi går och lägger oss så har vi gemensamt att vi alla är människor och det är människan som bygger framgångsrika företag"

Exempel på föreläsningar för ledningsgrupp och ledare:

  • Skillnaden på att vara en Ledningsgrupp jämfört ett Management Team.
  • Ledarskapssystem – Ledarskap baserat på vision, affärsidé, värderingar och kultur.

För ditt team och din organisation:

  • När kommunikationen får er att lyfta – Om vad som motiverar och driver oss och om hur våra inre system påverkar vårt beteende.
  • Växtkraft för dig, ditt team och din organisation – Om förändring, utveckling, stabilitet och växtkraft.
  • Framgångsrik företagskultur – Vad är det, vad ger det, är det upp till andra eller kanske upp till mig?

Sagt om Pelle:
– Tack för igår! Det blev kul och det var väldigt uppskattat av hela gänget och passade perfekt för oss som grupp där vi nu befinner oss. Vi avslutade eftermiddagen och gick från mötet med massa energi och du bidrog fantastiskt bra till det. - Anneli Berndtsson, Volvo

– Stort tack för dessa dagar tillsammans med er. Har varit riktigt inspirerande och lärorikt. Ert engagemang och er proffsiga coachning har stärkt mig i mitt sätt att se på mig själv, mina medarbetare och företaget som helhet. - Ing-Marie Tillberg, ClearSense


Pelle har varit involverad i att bygga iittala som varumärke och framgångssaga i början av 2000-talet, samt haft ledande roller inom ett av våra allra största bemanningsföretag. Sedan 2010 använder han sin erfarenhet och kompetens till att utveckla organisationer till nya nivåer. Han är också certifie-rad inom förändringens fyra rum, organisationsbarometern och personlig dialektik samt i den vetenskapliga relationsteorin SDI på högsta nivån vilken inkluderar 360 feedback, Team expectations samt Have a Nice Conflict.

Pressbilder

Pelle Hansson

Pelle Hansson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2