Per Lange
Fotograf: Daniel Söderberg

Per Lange

Growth Mindset: Framtidens sälj- & motivationstekniker

Genom sina dynamiska föreläsningar förmedlar Per Lange värdefulla strategier för försäljning och motivation, anpassade för dagens marknad och utformade för att inspirera till både personlig och professionell utveckling med praktiska lösningar.

Inom Skandinavien är Per Lange en högt efterfrågad föreläsare som har gjort stort intryck inom försäljning och motivation. Med över tre decenniers erfarenhet har Per personligen utbildat och inspirerat över 50 000 medarbetare och har nått en internationell publik på hundratusentals människor. Han är känd som keynote speaker på Google i Silicon Valley, där hans föreläsning belönades med omdömet: 'The most effective sales training we've been through.'

Per Lange har haft stor framgång med sina föreläsningar och är en av få som med egen show lyckats sälja ut Oscarsteatern och Berns med vid flertalet tillfällen. Per anpassar sina föreläsningar skickligt efter olika grupper, från ledningsgrupper till säljkårer och stora personalmöten, och möter varje kunds unika behov och utmaningar.

Per erbjuder två huvudämnen i sina föreläsningar: Growth Mindset och Framgångsrik försäljning, som kan kombineras och skräddarsys för olika behov.

Growth Mindset
Genom att stödja sig på omfattande forskning om motivation och Growth Mindset, bidrar Per till ökad motivation och förmågan att hantera nya utmaningar och effektivt samarbete. Han fokuserar på att uppmuntra deltagarna att utforska nya idéer och hantera både framgång och motgång.

Pers föreläsningar om Growth Mindset är uppskattade för sin kombination av humor och djupgående insikter, och inkluderar praktiska övningar som ger nya perspektiv.

Vad kan vi lära oss av världens snabbast växande bolags säljstrategier?
I denna energiska föreläsning delar Per insikter om modern försäljning. Hans presentation är fylld med inspirerande historier och praktiska tips. Per har även genomfört en av världens största studier om vad som utmärker de snabbast växande bolagens säljstrategier.

Per är känd för sin konkreta och praktiska stil och ger råd om att bygga framgångsrika säljorganisationer, från att generera leads till att avsluta affärer effektivt.

Pers föreläsningar är en kombination av modern försäljning och motivation, presenterade på ett engagerande sätt. De är utformade för att inspirera och engagera publiken.

Pressbilder

Artiklar

Per Lange

Per Lange

Inspiratör

Fotograf: Nina Kaverinen

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2