Per Henrik Stenstrøm
Fotograf: Astrid Waller

Per Henrik Stenstrøm

Per Henrik Stenstrøm är mest känd för föreläsningarna Hur man får redaktionella recensioner och Hur man handskas med primadonnor och svåra kollegor. Per Henrik engagerar med exempel och egna erfarenheter. Mycket underhållande och tankeväckande föreläsningar utlovas.

Per Henrik Stenstrøm har varit chef på många företag kännetecknandes av kreativa miljöer i en bransch full av primadonnor och experter, programledare och journalister, konstnärer och artister. Per Henrik har lång erfarenhet både som föreläsare och som moderator.

Som föreläsare är han mycket efterfrågad i Norge och har under många år haft medieutbildningar och kurser för politiker, företagsledare och olika företag och organisationer. Han har 30 års erfarenhet som chef, och föreläser om både ledarskap och kommunikation.

Per Henrik Stenstrøm kan erbjuda ett antal föreläsningar. Oavsett om du behöver hjälp med att hantera primadonnor och svåra kollegor på arbetsplatsen, eller få redaktionell bevakning och mediauppmärksamhet. Han bidrar även med hjälp med storytelling och budskapsträning.

Per Henrik Stenstrøm är programledare i radio och TV med erfarenhet från Dagsrevyen till Se og Hør. Som journalist och redaktör. Den Volda-utbildade journalisten är sedan ett antal år programledare i tv och radio. Stenstrøm ledde P4:s aktualitetstidning Sytten Tretti och P4:s Morgensending under många år och han var polisassistent när han var programledare för kriminaltidningen Etterlyst på Norsk TV. Dessutom har han varit chef för en rad olika redaktioner – både press och etermedier. Bland annat Vi Menn och TV2 Hjelper Deg. De senaste åren har han varit programledare i P4.

Video

Pressbilder

Per Henrik Stenstrøm

Per Henrik Stenstrøm

Fotograf: Kristin Svorte

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2