Peter Jihde
Fotograf: Robert Eklund

Peter Jihde

En av Sveriges mest erfarna journalister och programledare.

Peter Jihde har gjort nästintill allt som finns att göra inom svensk TV. Allt från de största spormästerskapen till valvaka, Idol, Nyhetsmorgon och nu senast Kristallen nominerade dokumentärprogrammet På Gränsen-med Peter Jihde.

Peter har sedan början av 90-talet varit på Sveriges största kanaler TV4, SVT och TV3/Viaplay. Där har han alltid utgått från de tre frågorna: Vad? Hur? Varför? Resultatet blir ärliga, underhållande och djupa berättelser från dem som svarar. Efter 30 år inom radio och TV har han en svårslagen rutin men också en nyfikenhet som aldrig dör. Laget är större än jaget är mottot i alla arbetsrelationer. Ett vinnande koncept. Framförallt i samarbeten kring ett viktigt event.

Med sin erfarenhet från mängder av sändningar inför miljonpublik har Peter Jidhe också ett retoriskt föredrag som ger en bra grund att stå på inför egna framföranden som kan kännas utmanande.

Peter håller även föredrag baserat på sin bok "Jihdesdiabates - en match för livet" som han skrivit tillsammans med sin hustru Karin. Där lär du dig mer om världens snabbast växande folksjukdom diabetes, sjukdomen som så många bär på men så få vet något om.

Pressbilder

Peter Jihde

Peter Jihde

Fotograf: Karl Nordlund

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2