Peter Jonsson

Peter Jonsson

Skapa en hälsosam arbetsplats!

Med sitt lättsamma och proffsiga sätt att tala fängslar han åhörarna och håller dem i ett grepp där man skrattar igenkännande, men också får en kick där bak - en kick mot ett nytt hälsosammare liv!

Peter har lång och bred erfarenhet av hälsofrågor, är utbildad hälsoutvecklare samt idrottslärare på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm (GIH). Han har arbetat i över 20 år med hälsofrågor på olika företagshälsovårder med att hjälpa personer att leva ett hälsosamt liv.

Gladare - lyckligare - hälsosammare på jobbet (går det?)

En inspirerande och rolig workshop där du tillsammans med dina kollegor skapar en hälsosam attraktiv arbetsplats. Tillsammans med dina kollegor får du med hjälp av olika pedagogiska verktyg, på ett roligt och energifullt sätt, skapa en hälsosam arbetsplats. Det som gör Peters interaktiva föreläsning unik är hans förmåga att få individen att se sina egna möjligheter och tillsammans med sina arbetskamrater känna glädje att bygga en hälsosam arbetsplats - och alla är delaktiga! Alla ska med helt enkelt!

Sagt om Peter:
"Peter är en fantastisk coach som med bra info och grym energi tog oss igenom "kursen". Tiden flög förbi." - Sofia B, Etnografiska Museet.
"Vi hade kontorsmöte i morse och alla är supernöjda med passet och tyckte själva upplägget var superbra! Nu ska vi jobba vidare med alla bra saker som kom upp!" - Benitha Larsson, Chef personalkrediter och affärsstöd - Handelsbanken Stockholm.

Pressbilder

Peter Jonsson

Peter Jonsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2