Peter Peppe Ekmark

Peter Peppe Ekmark

Allt är möjligt bara man vill - en föreläsning om att bryta gränser

Peter "Peppe" Ekmark . har i sex år varit en annorlunda och extremt framgångsrik försäljningsdirektör inom MTG-koncernen.

Peter "Peppe" Ekmark är en sann entreprenör som inte lämnar någon oberörd. Med utgångspunkt från sitt eget liv och sina erfarenheter har han idag tre olika huvudteman på sina föreläsningar. Nyligen har han övergått till egen konsultverksamhet. Hans föreläsningar handlar om vikten av att leva sin dröm, om att våga och om vikten av att brinna. Både i med och motgång. "Peppe" är en sann entreprenör som inte lämnar någon oberörd. Med utgångspunkt från sitt eget liv och sina erfarenheter har han idag tre olika huvudteman på sina föreläsningar.


1. Öka lönsamheten dramatiskt - led med kärlek
Det är skillnad på att vara chef och vara ledare. Peppe tror på det senare. Hans filosofi bygger på att en bra ledare ser att alla människor har en enorm potential och att det är ledarens viktigaste uppgift att hjälpa sina medarbetare att plocka fram den potentialen. Med många roliga och dramatiska exempel levandegör Peppe hur han gång på gång har lyckats vända problem till framgång. Genom att lyfta medarbetarna, vara en tydlig förebild, genom att skapa mål och målbilder, genom att ge positiv feedback och se till att alla mår bra även när det är tufft. Det går. Om du leder med kärlek.

2. Mångdubbla försäljningen - sälj med kärlek
Försäljning är ofta ett företags trånga sektor. Peppe menar att så länge man som säljare helhjärtat tror på det man erbjuder så går det att sälja vad som helst. All framgångsrik försäljning har entusiasm och energi som viktigaste motor. Peppe vet precis vad som krävs för att skapa framgångsrika säljare och entusiastiska säljteam. Steg för steg berättar Peppe om vad som krävs och han använder sig av många och spännande utmaningar från sin egen verklighet som målande exempel. Den som hört föreläsningen behöver sedan bara följa Peppes råd för att bli en toppsäljare.

3. Allt går att lösa - Om du tror på det du gör
Som barn var Peppe blyg och försynt och fick ofta vara med om att flickorna valde Peppes snyggare tvillingbror istället för honom. Det sved och skapade en svag självbild som han fått kämpa med i många år för att vända till något positivt. Men Peppe hade några egenskaper som han har haft nytta av hela livet. Han var nyfiken, kreativ och modig och älskade att pröva och sjösätta nya idéer. Han började tjäna pengar med egen cykelverkstad och drogs så småningom in i mediavärlden. Där verkade han både som entreprenör och anställd i olika chefsroller. Den hårda vägen lärde sig Peppe att allt är möjligt för den som brinner och både kan leda och sälja med kärlek. Peppes historia innehåller både entreprenörsskap, djup svärta men framförallt mycket stor och varm glädje över livet och dess möjligheter. Man blir glad och inspirerad av att lyssna på Peppe.

Peppes föreläsning passar utmärkt när man behöver ny energi på företaget, vid förändringar, på en kick-off eller bara som ett skönt inslag i vardagen. Peppe får i stort sett bara toppbetyg på sina föreläsningar. Här är några röster:

"Det är sällan som jag har blivit både så berörd och så inspirerad som när jag lyssnade till Peppes berättelse" - Göran Skjöld, Systemvision

"Vem var han som höll den sista föreläsningen? Han var grym!" "Han var verkligen rolig att lyssna på, jag har aldrig hört någon som vågar utlämna sig själv på det sättet" "Otroligt vad han inspirerade mig och mina kollegor" - Kommentarer från Entreprenörsgalan i Stockholm

Video

Pressbilder

Peter Peppe Ekmark

Peter Peppe Ekmark

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2