Peter Stridh

Peter Stridh

Ledarskapsutvecklare och psykolog

Peter Stridh talar om kommunikation och hur den genomförs både som ledare och som medarbetare.

Peter Stridh är en mycket efterfrågad ledarskapsutvecklare. Han är leg psykolog med en arbetsvetenskaplig forskningsbakgrund från Göteborgs Universitet. Peter har arbetat med personalutvecklingsinsatser på Sahlgrenska Universitet Sjukhusets Akut och Olycksfallsmottagning. Han har skapat och drivit ett eget utvecklingsprogram med inriktning mot medarbetarskap. Detta har han sjösatt med framgång både i Medelhavet och i Sverige. Ett program där deltagarna lever bokstavligen på varandra under blöta, varma men trevliga förhållanden vilket genererar sammansvetsade team, tydlig kommunikation och motiverade deltagare. Peter har tidigare varit coach och mental tränare för OS kandidater inom Redbergslid Boxnings Klubb.

Hans föreläsningar handlar om vår kommunikation, som ledare och som medarbetare. Han kommer att tala om vikten av att klarspråk, "jag hör vad du säger men förstår inte vad du menar". Vidare så berörs känsliga ämnen som konflikthantering där det gäller att sålla bort missförstånd och fantasier och nå en gemensam syn. Men även om inspiration, livskunskap och personlig utveckling. Föreläsningar ger energi och motivation att förändra men också många stunder till att känna igen sig själv och skratta! Som konferencier och moderator är Peter Stridh trygg och energisk. Han kan hantera allt från mindre personaltillställningar till stora PR-event.

Peter Stridh

Peter Stridh

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "sv" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }