Pingis Hadenius

Pingis Hadenius

Nätverkande för ökad lönsamhet - konkret, användbart och roligt

Entreprenören och TV-profilen Pingis Hadenius ger dig konkreta verktyg genom relationsbyggande som ökar din försäljning, förenklar din rekrytering och stärker ditt varumärke. Pingis är även en van moderator inom många områden.

Pingis Hadenius har gjort en mångfacetterad karriärresa genom många olika branscher - till stor del genom goda relationer och ett brett nätverk. Pingis är civilekonom och började sin karriärbana i finansbranschen där hon arbetat som aktiemäklare och analytiker. Efter finansbranschen följde flera år inom kosmetikbranschen, bland annat som marknadschef. De senaste åren har Pingis arbetat i mediebranschen som journalist. Efter en tid som ekonomijournalist fortsatte karriären som chefredaktör för magasinen ELLE Puls, Red Tee och Passion for business samt som redaktör på ELLE och ELLE Lyx och sedermera som Publisher på det teknik- och affärsorienterade förlaget IDG.

Idag driver hon tre företag med Isabella Löwengrip (Blondinbella, Nordens största bloggare). År 2013 publicerade Bonnier Pingis och Isabellas gemensamma bok inom privatekonomi: Economista.

Pingis har tillsammans med Isabella en av Sveriges största podcasts, Economista. Och hon är även en återkommande vardagsekonom i TV4 Nyhetsmorgon.

Under uppväxten levde Pingis under många år i USA, Singapore och Australien, och hon talar perfekt engelska. Som talare har Pingis en förmåga att inspirera sina åhörare och ge dem konkreta verktyg. Som moderator skapar hon en spännande dynamik i en panel och får fram intressanta diskussioner.

Med en mångfacetterad bakgrund har Pingis jobbat med relationer som det viktigaste verktyget för att komma dit hon vill i livet - hon lär dig enkla och användbara verktyg hur du kan använda, vårda och bygga relationer för att komma dit du vill i livet - med fokus på ditt professionella liv.

"Jag har fått jättebra feedback från de som var med och de som hade förhinder blev väldigt besvikna när jag idag under morgonmötet berättade hur roligt och inspirerande det var att lyssna på dig." - Özge Özen Zink, mäklare, Danske Bank

Pressbilder

Pingis Hadenius

Pingis Hadenius

Fotograf: Karl Nordlund

Time Management/Effektivitet

Kreativitet

Medarbetare & Team

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2