Putte Nelsson

Putte Nelsson

Ett av landets nya musikaliska stjärnskott

Putte Nelsson blev populär när han medverkade i TV-programmet "Så ska det låta" och han har arbetat med en rad av landets bästa artister. Han genomför mycket populära workshops med körsång och musik.

Putte Nelsson är en av Sveriges nya stjärnskott inom musiken. Han är känd bl.a. från TV-programmet "Så skall det låta" och har arbetat med många av Sveriges ledande artister.

Han har bland annat jobbat med Carola, Mary Wilson, Eric Gadd, James Ingram, Stephen Simmonds, Lisa Nilsson, Craig David, Titiyo, Eagle-Eye Cherry, Jennifer Brown, Gladys Del Pilar, Blossom Tainton, Dr Alban, Marc Anthony, Glenn Killing på Grand Hotel, Jessica Folcker, Blues, Jerry Williams, Camilla Brinck, Sharon Dyall, Svante Thuresson, Andre Delange, Cyndee Peters, Awa Manneh, Blues, Christian Walz, Mary J Blidge ...m.fl.

Workshop/föreläsning:
Putte Nelsson erbjuder även ihop med Lasse Axelsson en kul, medryckande och praktisk workshop/föreläsning med mycket humor och glädje. Den uppmärksammade licentiatavhandlingen "Sjung, sjung för livet" visar att körsång gör dig effektivare på jobbet. Körsångare är mer medvetna om sina resurser och använder sin kompetens mer effektivt, inlärningen ökar, man får mer ork och flexibiliteten ökar.

I deras workshop visar de att alla kan vara med även de som bara sjunger i duschen eller i bilen för sig själva. Lasse Axelsson har jobbat med detta under många år. Förutom mot företag har han även bl.a. coachat Svenska fotbollslandslaget i körsång. Putte Nelson har också lång erfarenhet som körledare men är ju framförallt känd som pianist och har varit med i flera säsonger av tv-programmet Så ska det låta. Putte vann tv-priset Kristallen tillsammans med de övriga i Så ska det låta.

Putte och Lasse kan även dela upp sällskapet i två grupper och öva på varsin sång som sedan framförs i ett litet mini-körslag...allt är möjligt! Tiden kan variera mellan 45-90 minuter beroende på ditt övriga schema under dagen.

Pressbilder

Putte Nelsson

Putte Nelsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2