Rachel Mohlin
Fotograf: Peter Cederling

Rachel Mohlin

Rolig och klipsk!

Imitatör och manusförfattare med pricksäker humor.

Rachel Mohlin har lång erfarenhet av att jobba med komedi och humor. Hon är samtidigt väldigt rolig och klipsk. Dessutom ständigt aktuell!

Varje söndag kan man höra hennes pricksäkra imitationer i P1s satirprogram Public Service, där hon belönats med Parneviksstipendiet. Rachel Mohlin är både manusförfattare och regissör, nu senast i den kritikerhyllade komedin Rachel&Jossan där hon också spelade en av huvudrollerna. Närmast har hon spelat teaterföreställningen Oscarsrevyn som gått för fulla hus i både Stockholm och Göteborg, hösten 2017.

Hennes skrivande har med åren breddats och hon ligger nu i startgroparna för att debutera som skönlitterär författare.

Rachel Mohlin har även, tillsammans med sin radiokollega Mattias Konnebäck, utvecklat ett mycket uppskattat koncept med gemensamma framträdanden där hon imiterar aktuella karaktärer. De skriver och specialanpassar sin humor i samråd med sin uppdragsgivare, allt för att sammanhanget ska kännas träffsäkert och rätt. Publiken får både gapskratt och skarp samhällssatir. Att både få skratta och tänka efter är en oslagbar kombination som utlovas i deras framträdanden.

Pressbilder

Rachel Mohlin

Rachel Mohlin

Skådespelare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2