Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren

En formbar allt-i-allo till er tjänst!

Rebecca Sellergren är en entusiastisk kulturell mångsysslare som på ett lustfyllt men skarpt sätt arbetar för att få människor att förstå vad din konferens verkligen handlar om.

Med en bakgrund i teaterns värld har hon förmågan att fånga en publik och hålla humöret på topp, under långa konferensdagar och glammiga galor. Moderator, konferencier och underhållningsframträdanden och kreativa seminarier står på hennes repertoar.

Hon fördjupar sig i sitt uppdrag för att förstå kundens mål och önskan, därmed specialskriver hon sitt material just för er sammankomst. Rebecca framträder tillsammans med kulturnätverket Dramalogen i Halmstad. Detta samarbete medför att ni till ert event även kan boka dramatisering och underhållning.

Sagt om Rebecca;

Rebecca Sellergren är en talangfull konferencier/moderator som har en energi utöver det vanliga. Med sitt engagemang, sin nyfikenhet och sin värme får hon människor att både känna sig bekväma och sedda på scen. Att Rebecca därpå kan sjunga, underhålla och hålla uppe tempot ger ett bra mervärde till arrangemanget. I processen fram till genomförandet är Rebecca lyhörd och proffsig att jobba tillsammans med. För Rebecca är det mycket viktigt att leverera en bra slutprodukt och som kund känner man detta tydligt.– Anna-Maria Spaniol, Halmstads Näringslivsgala Halmstad näringslivs AB.

Vi vill gärna tacka dig för dina fina insatser som moderator på vår stora samling för 1100 medarbetare i Örebro den 19 januari. Vi uppskattade verkligen ditt proffsiga och energifulla sätt att leda dagen i alla olika delar. Utvärderingen är nu klar och vi kan konstatera att du fick högsta betyg (5 och 6) av hela 82% av de nästan 800 personer som svarade på enkäten. Jättekul. I flera av kommentarerna till utvärderingen stod det att publiken tyckte att du var bra påläst, full av energi och att du var naturlig på scen och gjorde såväl talare som publik trygga och bekväma. Många gillade också ditt "yoga-pass" som ett härligt avbrott. Vi som var med och arbetade med innehållet till konferensen uppskattade ditt professionella och snabba sätt att förbereda manus, att du var lyhörd och flexibel för de önskemål vi hade och att du var väldigt trevlig och lätt att samarbeta med. - Anna-Lena Axberger, Head of Country Management and Strategy Office Sweden, Danske Bank Sweden.

Pressbilder

Rebecca Sellergren

Rebecca Sellergren

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2