Richard Turoczi

Richard Turoczi

Mobila lösningar - Smartphonen idag och imorgon

Richard Turoczi är en mycket erfaren expert på mobila lösningar och har varit inblandad i hundratals mobila projekt i skarpa lägen.

Richard skräddarsyr alltid varje föreläsning efter företagets målsättning och agenda i syfte att göra föreläsningen så attraktiv att åhörarna tar till sig av och reflekterar kring den nyvunna kunskapen. Efteråt är nästan alla betydligt mer medvetna om både ens egna beteende med sin smartphonen och även möjligheter som man direkt kan härleda till den egna organisationen.

Information färdas idag blixtsnabbt tack vare internet och ännu snabbare via vår förlängda arm – smartphonen. Den lilla devicen som vi har med oss överallt och som tagit hela världen med stormsteg tillbringar vi åtskilliga timmar med varje dag och skulle redan ha svårt att klara oss utan. Möjligheterna som den medför är oändliga. Räkna med få helt nya idéer och infallsvinklar efter att ha lyssnat på Richard.

Richards gedigna kunskap inom detta specifika och snabbt växande område är omfattande och han föreläser på ett tydligt och lättbegripligt sätt med ett visst inslag av humor.

"Hans kunskaper inom mobilt Internet i kombination med marknadsföring är det få som besitter i Sverige idag. Dessa, tillsammans med hans bakgrund inom försäljning och media, ger ett viktigt perspektiv till våra studenter. Han har dessutom förmåga att entusiasmera och fängsla sina åhörare. Richards insatser har också varit mycket värdefulla i våra externa företags- och uppdragsutbildningar". Erik Bodén Styrelseordförande, Medieinstitutet

Richard Turoczi

Richard Turoczi

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2