Sarah Eriksson
Fotograf: Barbara Kerkhof

Sarah Eriksson

Resan till målet

Baserat på personliga erfarenheter både inom privatlivet och professionellt genom sina sportutmaningar, kan Sarah leverera föreläsningar till de flesta evanemang i olika branscher.

Sarah coachar, föreläser och skriver. Hennes erfarenheter från att ta sig an uthållighetsutmaningar är material för en blivande bok om UTHÅLLIGHET. Hon sprang 100 km solo för att uppmärksamma endometrios och hon vet vad som krävs för att nå mål, med livets motgångar & utmaningar.

Sarah Eriksson har jobbat med motivation & inspiration de senaste fem åren och har ett brinnande intresse för beteende vetenskap i målsättning, livs pusslet och mest av allt - resan till målet. Med en internationell erfarenhet (Abu Dhabi, USA, Australien, Spanien, Holland) och erfarenheter kring att bygga upp egna företag, leda säljteam och studier i beteendevetenskap vet hon att oavsett resa eller mål, att lyckas handlar om att få till det i sin vardag.

Sarah sätter mål och tar sig dit. Hon är uthållig, fokuserad och har en förmåga att anpassa sig till rådande situation. Hon har varit med om utmanande händelser - i sorg, i hälsa och i sina utmaningar inom sport. Hon tror på att anpassa sig och alltid ta tillvara möjligheterna. Sarah har en förmåga att vända motgångar till medgångar. Hennes energi smittar, motiverar och inspirerar andra till att göra likadant. Detta är Sarahs största tillgång när hon föreläser.

Hon tror på att det är resan till målet och att det är upp till dig att få det att hända. Sarah tror på vikten av att veta sitt driv och att mata det drivet med rätt bränsle. Hon tror på att skapa sitt eget välmående och att det handlar om upplevelsen mer än prylarna. Sarah tror passionerat på att navigera sig genom "medgångar & motgångar". Allt detta förmedlar hon på ett klokt och tänkvärt sätt. Det handlar om djupa relationer och den viktigaste är den vi har med oss själva. Sarah tror på att inte skrämmas av sina rädslor, utmana de istället och hon förmedlar på ett tankeväckande sätt hur positiv mindset kan förbättra vardagen.

Hon kan anpassa sina föreläsningar för mindre eller större grupper. Dynamiken i föreläsningen varierar beroende på gruppstorlek. Sarah är född i Sydafrika och flyttade till Sverige när hon var 8 år. Hon har tillbringat stor del av sitt vuxna liv utomlands, men bor för tillfället i Sverige. Hon föreläser både på engelska och svenska.

Sagt om Sarah;

"Jag anlitade Sarah för att hålla en inspirationsföreläsning för mig och mina kollegor. Hon är verkligen en härlig människa med mycket energi och en spännande berättelse. Tips på hur man tar till vara på sin vardag och att allting är möjligt med hjälp av att hitta den inre styrkan är det som jag tar med mig." - Hanna Britton, Supportchef Hemsida 24.

Pressbilder

Sarah Eriksson

Sarah Eriksson

Fotograf: Barbara Kerkhof

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2