Seth Engström

Seth Engström

Kungen av kort

Seth Engström, ett av de mest respekterade namnen i magikerbranschen. Han gör det med sin häpnadsväckande arsenal av tricks, alla utförda med två redskap: hans fingerfärdighet och en kortlek. Han har bland annat tagit andra platsen i Talang 2008 på TV4.

Har du någonsin sett en trollkarl framträda i USA? Eller kanske i England, Argentina, Frankrike, Tyskland, Dubai eller i något annat land? Om svaret är ja, tyckte du att han var bra eller rent av fantastisk? Vi hoppas det, eftersom det kan ha varit Seth Engström du såg!

Seth är ett av de mest respekterade namnen i branschen. Han strävar efter att få ordet "magi" tillbaka till ordet "magiker". Seth gör det med sin häpnadsväckande arsenal av tricks, alla utförda med två redskap: hans fingerfärdighet och en kortlek med 52 vanliga spelkort. Hans magiska tricks har förbluffat miljontals människor världen över, med framträdanden på internationell TV, Kung Carl Gustafs födelsedag och på över 1000 företagsfester. Seths framgång som magiker har omnämnts i några av världens största medier, som Yahoo News och CNBC News, samt i Sveriges alla ledande tidningar, som Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Metro, Stockholm City, Dagens Industri, Aftonbladet och Expressen – för att nämna några.

Upplägg:
•Till minglet går Seth runt bland gästerna och trollar. Där visar han sina prisbelönade kort och close up-trick samt passar på att ta en klocka eller två. Seth fungerar som en bra "ice breaker", då han för samman människor i mindre grupper när han minglar runt och trollar.

  • Vid middagar går Seth från bord till bord och trollar. Där är han väldigt bra på att känna av när det passar att trolla vid ett bord och när det inte passar (som när maten precis kommit in, någon berättar en historia som alla i bordet följer et cetera).
  • När det sedan lämpar sig (vanligtvis mellan varmrätten och desserten), har Seth gärna en ca 10 - 15 minuters lång finalföreställning inför alla gäster.


Detta upplägg hade Seth 2011 då han som enda artist blev inbjuden att trolla på Kungens födelsedag. Men det går givetvis att bryta loss och bara använda utvalda delar eller lägga till mer om så önskas.

Pressbilder

Seth Engström

Seth Engström

Magiker

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2