Shahrzad Kiavash
Fotograf: Hans Berggren

Shahrzad Kiavash

Självledarskap – var din egen superhjälte

Shahrzad Kiavash förmedlar sin gripande resa med en unik ton där hon väver samman djupa känslor med lättsamhet och humor. Trots det allvarliga i hennes berättelse, lyckas hon införa en lätthet och ett perspektiv som engagerar och berör åhörarna.

Tänk er att ni är mitt i livet, fulla av energi och framtidsplaner. Så händer det som inte får hända. År 2012 drabbades Shahrzad Kiavash av meningokocksepsis, en sjukdom som förändrade hennes liv över en natt. Efter sjukdomen följde en rad tuffa beslut, inklusive amputationen av hennes underben. Men Shahrzad lät inte detta stoppa henne. Istället för att ge upp, hittade hon en inre styrka och en vilja av stål som inte bara hjälpte henne genom rehabiliteringen, utan också ledde henne till att genomföra ett helt triathlon med proteser 2015. 1500 meter simning, 40 kilometer på cykel och sedan avsluta med 10 kilometer löpning. Det är inte bara imponerande, det är extraordinärt.

I sina föreläsningar delar Shahrzad med sig av sin resa. Hon pratar om de mörka dagarna, men också om vändpunkterna – hur hon hittade motivationen att kämpa sig tillbaka, sätta nya mål och till slut även nå dem. Det är en berättelse som rör vid både hjärtat och själen, och som visar att motgångar kan omvandlas till möjligheter.

Jag hade två val. Jag valde att leva.Varje session med Shahrzad är unik, för hon skräddarsyr sitt innehåll så att det passar just den publik hon står inför. Oavsett om det handlar om att inspirera till att se möjligheterna i livets utmaningar eller att bara ge en kraftfull påminnelse om mänsklig uthållighet, så lämnar Shahrzad ett bestående intryck. Hon är ett levande exempel på att det aldrig är för sent att vända blad och starta på nytt, oavsett de hinder som står i vägen.

Pressbilder

Shahrzad Kiavash

Shahrzad Kiavash

Inspiratör och utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2