Sofia Falk
Fotograf: Peter Rutherhagen

Sofia Falk

Mångfaldsparadoxen – hur öppnare perspektiv hjälper oss att fatta bättre beslut

Sofia Falk är den före detta underrättelseofficeren, entreprenören och författaren som de senaste 15 åren hjälpt över hundra globala företag över hela världen att aktivera sina strategier för mångfald och inkludering.

Sofia vill inspirera företag att sluta stirra sig blinda på den synliga mångfalden och sätta procentuella mål för representation av ett visst kön, en viss nationalitet eller hudfärg. För hon vet, att om företag vill dra nytta av den mångfald de behöver, måste de hitta sätt att inkludera den. Hur en arbetsgrupp lyckas med det är just det är det hennes interaktiva föreläsningar och workshops handlar om. Med sina engagerande metoder har Sofia designat förändringsresor som hjälpt organisationer att nyttja den kompetens de redan har eller nå den de behöver för att fatta bättre beslut, bli mer innovativa och effektiva.

Den interaktiva föreläsningen eller workshopen hjälper en arbetsgrupp eller en hel organisation att utforska begreppen mångfald och inkludering satt i en verksamhetskontext. Deltagarna får konkreta exempel på vad som gör det svårt att inkludera mångfald och får tips på enkla lösningar för att inkludera en högre mångfald av perspektiv i det dagliga arbetet.

Vill ni ta del av den magi som sker när en mångfald får inverka på hur vi förhåller oss till våra kollegor, kunder och andra intressenter? Vill ni öka möjligheterna för er arbetsgrupp att värdera information, göra rimliga bedömningar, forma välgrundade åsikter – och fatta kloka beslut? Vill ni göra verklighet av era strategier för mångfald och inkludering? Då är Sofia Falks föreläsning för er.

Föreläsningen ges både på svenska och engelska.

Sofia Falk har fått följande utmärkelser och förtroendeuppdrag:

  • Sofia är författare till boken Mångfaldsparadoxen – en handbok för inkludering
  • Hennes arbete har uppmärksammats flera gånger av prisbelönta projekt som Battle of The Numbers, Axelerate och Level The Playing Field.
  • Sofia har belönats med flera titlar; "One of the Iconic Innovative Trailblazers of the Decade, av Women Economic Forum, "En av Sveriges 101 supertalanger", "En av Sveriges superkommunikatörer" och varit på listan tre år i rad över Sveriges bråkigaste kvinnor i näringslivet.
  • Hon har varit Sveriges taleskvinna för EU:s initiativ "Equality pays off".
  • Hon har varit aktiv rådgivare till FN, OECD, den svenska regeringen och dess förlängda armar runt om i världen.

Pressbilder

Sofia Falk

Sofia Falk

Fotograf: Peter Rutherhagen

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2