Sören Sanz

Sören Sanz

Vårdchef på Södersjukhuset som sett våld i alla dess former

Sören Carlsson Sanz berättar om gatuvåldet och om vad man kan göra för att minska detta och minska brottsligheten i samhället.

Sören Carlsson Sanz är sjukskötare och sedan drygt tio år vårdchef för Södersjukhusets akutmottagning. Sören har arbetat med frågor kring våld se­ dan 1988. Han är bland annat initiativ­tagare till sjukhusets Antivåldsgrupp som arbetar förebyggande mot gatu­våld. Inom ramen för Antivåldsgrup­pen har Sören medverkat till att starta ett konsekvensprogram som vänder sig till ungdomar som begått brott.

År 2000 fick han landstingets största pedagogiska utmärkelse "Gyllene äpplet". Dessutom blev Akutmot­tagningen på Södersjukhuset utsedd till "Årets arbetsplats 2001". År 2002 blev han av tidningen Chef utsedd till årets chef. Han är också författare till böckerna Storstadsvåld 1 och 2 samt till studierna Gatuvåldets ansikte 1 och 2. Sören är en flitigt anlitad och mycket uppskattad föreläsare. Genom åren har han medverkat vid en rad ut­bildningar och delat med sig av sina kunskaper och erfarenheter vad gäller ledarskapsfrågor respektive åtgärder för att minska brottslighen och öka tryggheten i samhället.

Sören Sanz

Sören Sanz

Krishantering

Ledarskap

Ledarskap

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2