Stefan Nilsson

Stefan Nilsson

Trend- och designexpert

Stefan Nilsson är en av Sveriges mest mediala trendexperter och återkommer regelbundet i TV4, Plaza Interiör, Hus&Hem, Vårt Nya Hem, QX, Allt om Mat och B*Inspired.

Konstant på resande fot spanar han efter nya företeelser och fenomen inom inredning, design, mode, mat och annat som vi drömmer om. Två år i rad har Stefan Nilsson utsetts till en av Sveriges mäktigaste i Designsverige i tidningen RUM. Stefan arbetar till vardags med trender, PR och design.

Trender
Trender kan låta ganska ytligt, menar Stefan Nilsson. Vad är inne och var är ute? Vem är töntig och vem är rätt? Visst kan trender handla om ifall vi dricker skumpa eller lättöl till maten, men trender handlar egentligen om vad vi tycker är viktigt. Som eko-trenden. Hur ska vi som personer eller företag förhålla oss till den? Eller ta stortrenden att koppla bort oss från tekniken, en längtan till det äkta och genuina. Hur ska vi agera då? Och är hur ska trenderna influera vår design? Frågor där Stefan kan ge initierade och inspirerande insikter.

The Future of Retail
Stefan berättar om utmaningar och förutsättningar i retail idag och för framtiden. "Trendstefan" visar intressant retail från London, Paris, Milano och New York och tittar på innovativa konceptbutiker och förklarar varför de får så stor uppmärksamhet.

Pressbilder

Stefan Nilsson

Stefan Nilsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2