Stefan Odelberg

Stefan Odelberg

Magisk konferencier

Med ett bra kom-i-håg och med vana att följa manus är Stefan Odelberg ett mycket bra val som konferencier.
Dessutom med magin i bagaget finns det inga stunder då teknik eller annat skulle kunna braka samman, som Stefan inte kan rädda upp.

Stefan Odelberg började sin karriär på Cabaret Lorensberg i Göteborg, innan han fick göra sin egna kritikerrosade föreställning "It’s Magic" på Slagthuset i Malmö. Därefter har han hunnit medverka i flertalet TV-produktioner, bl.a. Semestercharmören på SVT där han bokstavligen trollade skjortan av svenska semesterfirare. Deltagit i Diggelo, Rhapsody in Rock och Dobidoo, firat Kronprinsessan på Öland. Numer är det en tradition när han gör sin årliga show under tennisveckan i Båstad.

Vi skulle nog våga påstå att Stefan Odelberg är unik i sitt sätt att engagera publiken och detta sagt ordagrant.

På Hennes Majestät Drottning Silvias och World Childhood Foundations vägnar ber jag att få framföra vårt stora tack för att du så generöst ställde upp och medverkade på Childhooddagen. Du gjorde ett jättejobb som konferencier och sammanhållande kraft för hela föreställningen. Det är inte utan att jag skulle vilja lära mig konsten att få tjugo kronor att bli tusen. Då skulle jag kunna stödja ännu fler barn. - Gunilla von Arbin, Generalsekreterare World Childhood Foundation

Video

Pressbilder

Stefan Odelberg

Stefan Odelberg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2