Susanne Birgersdotter

Susanne Birgersdotter

Den digitala entreprenören Susanne Birgersdotter har grundat spelbolaget iGotcha och mer än 20 snabbväxande appar. En av dem har t o m lyckats hamna på första plats i AppStore.

Susannes omtalade företag har lockat investerare såsom hotellmiljardären Petter Stordalen och deckarförfattaren Camilla Läckberg. Hon startade allt av en slump hemma vid köksbordet. Idag, några år senare, är hon "app-drottning". Hon driver även andra företag och är verksam som businesscoach och investerare. Hennes affärsidé är att utveckla, designa och leverera de största applikationerna till smartphone-användare över hela världen. Hur var allt detta möjligt utan kunskap om programmering? Susanne ger svaret när hon föreläser om entreprenörskap, affärsutveckling och högt satta mål. Hon berättar om sin hisnande resa och ger dig konkreta och peppande råd om entreprenörskap och företagsutveckling.

Boka en föreläsning med IT-entreprenören Susanne Birgersdotter och följ med på en energigivande resa i särklass! Allt började hemma vid köksbordet med att Susannes dotter behövde hjälp att lära sig multiplikationstabellen. Susanne spanade efter en app, men hittade ingen. Så föddes idén till den första appen.

Senare, år 2014, grundade Susanne spelbolaget iGotcha, en utmanare till populära Pokémon Go. iGotcha lockade namnkunniga investerare, bl a hotellmiljardären Petter Stordalen och deckarförfattaren Camilla Läckberg.

Utan bakgrund inom utveckling eller programmering lyckades därefter Susanne nå 1:a platsen i AppStore på bara några veckor med sin app 5:2, om dieten med samma namn. Appbolaget växer snabbt internationellt.

Susanne Birgersdotter är idag en av Sveriges främsta kvinnliga förebilder inom tech-branschen. Hon menar att nyckeln till framgång är att våga be om hjälp, vilket hon illustrerar med egna berättelser och exempel. Hon föreläser på svenska och engelska.

"Hon lyckas fånga publiken genom humor, berättelser och exempel från sin egen verklighet för att illustrera stora digitala förändringar. Hon är en frisk fläkt på scen som entusiasmerar och får publiken att reflektera över den snabba takt digitaliseringen har idag och vilka möjligheter det innebär för entreprenörskap och tillväxt." Rebecka Forsman, Dagens Industri

Pressbilder

Susanne Birgersdotter

Susanne Birgersdotter

Entreprenör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2