Susanne Pettersson
Fotograf: Gustaf Peterson

Susanne Pettersson

Helt enkelt outstanding!

Susanne Pettersson har en bred föreläsningspalett och ämnen sträcker sig från individ- till gruppnivå. Grunden för alla ämnen är egentligen att ta fram sin kraft och egen motivation, att må bra och därmed prestera bra.

Vinnare av Årets talare - Kvinna 2018.
Susanne Pettersson föreläser bla. om hur du tar fram kraften inom dig som individ, i teamet och i organisationen för att alla ska dra åt samma håll med glädje. Det gäller att få människor att må och prestera bra var man än befinner sig. Susanne brinner för att skapa framgångsrika team där man tar fram dynamiken i gruppen för att göra varandra ännu bättre.

Susanne är en mycket hyllad föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete på organisations-, ledar-, team- och individnivå. Susanne har drygt 25 års erfarenhet av att utveckla organisationer till framgång. Hon agerar som konsult inom näringslivet, offentlig verksamhet och inom idrotten. Hon är verksam som idrottspsykologisk rådgivare för Svensk elitidrott och deras ledare med uppgiften att coacha aktiva och ledare för att ta så många medaljer som möjligt för Sverige. Sedan 5 år tillbaka är hon mental rådgivare för ishockeylaget Malmö Redhawks där hon var med och bidrog till avancemang i elitserien (SHL) för att sedan etablera Malmö som topplag i Sverige.

Susanne är författare till böckerna;

  • Leda med förtroende
  • Ta fram kraften inom dig
  • Bryt ihop och kom igen
  • Dra åt samma håll
  • Presentera och Briljera

Susannes specialistkompetens är kommunikation och förändring. Hon är en mycket uppskattad konsult och föredragshållare, bl a beroende på hennes gedigna teorietiska kompetens, hennes stora praktiska erfarenhet samt en exceptionellt god pedagogisk förmåga. Som några föreläsningsdeltagare uttryckte det; "Jag har inte varit med om något liknande förut. Helt enkelt outstanding!"

Video

Pressbilder

Susanne Pettersson

Susanne Pettersson

Mental rådgivare

Fotograf: Gustaf Peterson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2