Tanja Vaara
Fotograf: terri lindholm

Tanja Vaara

Det senaste inom arbetsmiljö

Tanja Vaara är en väldigt engagerande föreläsare som tar sig an sin publik genom en inspirerande och tuff approach. Tanjas föreläsningar kombinerar det senaste om arbetsmiljö inom foskningsvärlden med kuriosa fakta samt branschspecifik information.

Tanja Vaara föreläser inom ett stort antal ämnesområden inom temat arbetsmiljö. Hon brinner för ämnet, vilket även märks i hennes förmåga att inspirera deltagarna under föreläsningarna. Hon har också en filosofi om att den som gör – den lär, varför alla föreläsningar kontinuerligt inkluderar interaktiva arbetsmoment. Hennes föreläsningar vänder sig till alla företag och organisationer i Sverige. Hon har erfarenhet av att hålla både längre utbildningar, men också kortare inspirationsföreläsningar. I tidigare uppdrag har hon bl.a. arbetat med byggbranschen, gruvindustrin, läkemedelsföretag och kärnkraft för att nämna några.

Alla föreläsningar är faktabaserade men genomförs på ett lättsamt sätt och i ett medryckande tempo som håller deltagarna alerta och involverade. Föreläsningarna har alltid som mål att leverera nytt kunskap, både praktiska och teoretiska, men också att öka och stärka deltagarnas engagemang för ämnet arbetsmiljö. Tanjas föreläsningar är faktabaserade och genomförs med väl genomarbetad pedagogik som fångar deltagarnas intresse och håller sedan fast i den tills föreläsningen är över.

Pressbilder

Tanja Vaara

Tanja Vaara

Juridik

Föreläsare som sprider klokskap

Inspirerande föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2