Thomas Kahn

Thomas Kahn

Attraktiva målbilder skapar bränsle och framgång

Thomas Kahns fokus är att skapa team med framgångsrika resultat genom att stärka ledarskapet, kommunikationen och samarbetet. Det kan handla om arbetsgrupper, ledningsgrupper, säljorganisationer eller enskilda individer.

Thomas Kahn är föreläsare, utbildare, förändringskonsult, moderator och har även skrivit boken "Bli ditt bästa jag". Han föreläser bland annat om ledarskap, motivation, framgångsrika team, målbilder, kommunikation, och förändring. Under sina föreläsningar väver Thomas skickligt ihop exempel från näringslivet och idrotten. Hans insatser präglas av praktisk nytta kombinerad med ett aktivt deltagande/övningar för att deltagarna ska få med sig ett bestående resultat, samtidigt som de har roligt! Thomas har några grundteman som han varierar efter deltagarnas önskemål och beroende på om det är ett kortare eller längre evenemang.

Hans föreläsningar präglas av energi, humor och en målande berättarstil fylld av metaforer och exempel som är direkt tillämpbara i din vardag. Räkna med att du som deltagare får tänja på gränserna för din egen prestationsförmåga när du lär in nya kunskaper.

Thomas Kahn har en lång bakgrund inom försäljning och erfarenheter av att vara chef, bl a som försäljningschef på Apple Computer i Sverige. Han är utbildad och certifierad i NLP av några av Sveriges och världens bästa coacher. Han coachar och utbildar idag främst chefer och ledningsgrupper samt hjälper till att få hela arbetsgrupper att prestera bättre genom ökad motivation. Han är även aktiv som mental rådgivare åt elitsatsande idrottsmän och lag. Thomas Kahn kan föreläsa på svenska och engelska (född i USA).

Pressbilder

Artiklar

Thomas Kahn

Thomas Kahn

Förändringskonsult

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2