Thomas Lundqvist

Thomas Lundqvist

Självledarskap – så maxar du din potential

Han lyckades med konststycket att både mångdubbla försäljningen och se till att Junibacken rankades som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Thomas Lundqvist är i grunden civilekonom från Stockholm Universitet med ett intresse för mänskligt beteende och i synnerhet i samband med förändringar. Thomas har över 15 års egen erfarenhet som ledare. Idag är arbetar Thomas som författare och är expert på ledarskap. Han är en av Sverige bäst säljande ledarskapsförfattare med över 50 000 sålda böcker. Han har nominerats som årets chef samt en av hans böcker har nominerats till årets ledarskapsbok.

De flesta vill utvecklas men få lyckats fullt ut. I Thomas helt nya föreläsning får du de vetenskapligt baserade verktygen för att lyckas med detta på ett uthålligt och hållbart sätt. Föreläsningen kommer att väcka helt nya och andra tankar än du först tror är lösningen på detta. Den kommer kort sagt vända helt på begreppen och ge dig helt ny kunskap kring motivation, beteendeaktivering och din utveckling.

Nyckelord:
•Hur arbetar jag med min egen utveckling?
•Hur hanterar jag förändringar?

Alla företag vill sälja mer av sina varor och tjänster men tänk om du kan lära dig knepen hur du får kunderna att vilja köpa. Thomas har utvecklat en teknik som han kallar "biologisk försäljning". Thomas beskriver på enkelt, konkret och roligt sätt sina tankar hur du ska göra då. Dessa biologiska tankar ligger i den absoluta framkanten av forskningen. Syftet är att du ska lära dig många nya saker och tänka tankar du aldrig tänkt förut. Thomas fokuserar på att föreläsningen ska vara mycket konkret och direkt applicerbar på den egna verksamheten man driver.

Thomas är f.d. VD för Junibacken där han på ett framgångsrikt sätt visat på möjligheten att ta sig förbi våra biologiska hinder. Detta har lett till att Junibacken i flera sammanhang rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser i kombination med mycket god lönsamhet. Han flerdubblade försäljningen under sin tid som VD för Junibacken.

Författaren och föreläsaren Thomas Lundqvist har utgått ifrån vetenskaplig forskning i denna spännande inspirationsföreläsning om förändring. Du kommer få det allra senaste kunskaperna på området blandat med en stor portion humor. Till detta får du ett par sylvassa verktyg som för alltid kommer att förändra din syn på förändring.

Pressbilder

Thomas Lundqvist

Thomas Lundqvist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2