Thomas Ravelli

Thomas Ravelli

Att prestera under press

Thomas Ravelli blev en av Sveriges folkkäraste landslagsmän genom tiderna efter sina avgörande straffräddningar i matchen mot Rumänien i VM 1994. Straffräddningen blev sen vald till Tidernas idrottsögonblick.

På sin fantastiska meritlista har han bland annat guldbollen, VM-brons 1994, 143 landskamper, 8 SM-guld och han har rankats som världens näst bäste målvakt.

Den psykiska påfrestningen tvingades Thomas Ravelli lära sig att leva med under sin fotbollskarriär. Prestationsångest, flyktbeteende och rädsla över att göra misstag. Det var först i slutskedet av hans karriär som han förstod och översatte dessa känslor och tankar till något positivt.

I sina föredrag belyser Thomas dessa ämnen och delar med sig av tankegångar för att hjälpa folk att ta sig ur de negativa föreställningarna. Beroende på upplägg och närhet till en fotbollsplan finns det också möjlighet att som avslutning ha en straffsparkstävling med Thomas Ravelli. En möjlighet att få tillsammans med kollegorna drömma om sommaren 1994 och straffarna i USA.

Åren har lärt Thomas Ravelli mycket som han gärna vill dela med mig av. I sina föreläsningar tar han hjälp av sina erfarenheter och föreläser om individutveckling i grupp och i arbetslag. Under sin medverkan i TV-programmet Mästarnas Mästare 2014 fick Thomas chansen att visa svenska folket att det ha pratar om också leder till framgång. Trots stenhård konkurrens från många elitidrottare, vann Thomas Ravelli hela tävlingen.

Som föreläsare kombinerar han humor och allvar. Han är en inspirerande, engagerande och upplyftande talare som även får publiken att tänka till. Thomas är även mycket uppskattad som lättsam konferencier och toastmaster på konferenser, jubileum och events.

Pressbilder

Thomas Ravelli

Thomas Ravelli

Fotbollsmålvakt

Fotograf: Elisabeth Ohlson Wallin

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2