Tobias Schildfat

Tobias Schildfat

Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin

Hans bok "Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin" lanserades våren 2010 och blev direkt en av de mest sålda böckerna i bokhandeln med en upplaga på 20 000 böcker.

Om Tobias Schildfats föreläsningar:
Enligt publiken är det underhållande och tankeväckande att lyssna på Tobias föreläsningar. Han lämnar alltid åhörarna med mycket energi, insikter och inspiration att bygga en egen pengamaskin.

– Det roligaste är när det går upp för alla hur mycket de faktiskt kan påverka sin egen ekonomi och hur små förändringar kan ge stora möjligheter i var och ens liv.

Många drömmer om att bestämma mer över sin egen tid – ju bättre ekonomi, desto tryggare och friare kan du känna dig. Valmöjligheterna blir fler och du kan i större utsträckning välja vad du själv vill göra. Det fantastiska är att vem som helst med relativt små medel över tiden kan skapa en alldeles egen PENGAMASKIN som är så stark att det förvånar de flesta. Resan är kul och resultatet kan bli enastående.

Föreläsningen riktar sig till anställda och företagare såväl som till privatpersoner. När man bygger en egen pengamaskin lär man sig principer som gäller också i företagsvärlden och den offentliga sektorn. Med ökad förståelse för dessa principer kan man som anställd eller företagare bidra på ett ännu bättre sätt i sin verksamhet.

Tobias Schildfat började bygga sin egen pengamaskin redan som tonåring. Han är utbildad civilekonom och har bland annat arbetat som aktiemäklare på Handelsbanken och som affärsområdeschef på Findus. Idag driver Tobias ett e-handelsföretag tillsammans med sin bror.

Pressbilder

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat

Ekonom

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2