Tomas Tengby

Tomas Tengby

Journalist, författare, moderator och mångårig TV-medarbetare

Tomas Tengby har arbetat med mycket och hans många uppdrag som moderator, konferencier och föredragshållare har också givit honom insikter i många branscher.

Tomas Tengby är journalist sedan många år som arbetat med såväl tidningar som radio och TV. Lärare, författare, dramatiker och regissör som även arbetar med uppdrag som moderator och debattledare, konferencier och programledare.

Förutom sin långa och omväxlande journalistiska karriär som inleddes 1973, har Tomas Tengby även arbetat som grafisk formgivare och med reklam, främst som manusskrivare, bl. a. för Volvo personvagnar (850-lanseringen) och lastvagnar.

Hans många uppdrag som moderator, konferencier och föredragshållare har givit honom insikter i en stor mängd branscher. Följande uppräkning utgör endast en liten del av hans uppdrag, men ger ändå en bild av hans mångsidighet. Tomas Tengby har arbetat för Svenskt Näringsliv, Novum Grafiska, IT-karriär mässa, Ledarskap på Uppsala Universitet, Mediautbildning vid Kalmar Högskola, Agenda 21, Norrköpings kommun, Vin&Sprits seminarium om varumärken, samhällsredaktionen Sveriges Radio P1, entreprenörskapsdagen Kalmar högskola, Liv & Hälsa Mölndals kommun, Folkhälsorådet Tjörn, Barista Cup 2001, Katrineholms kommun.

Pressbilder

Tomas Tengby

Tomas Tengby

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2