Ulf Hall
Fotograf: Johan Olsson

Ulf Hall

Omfattande näringslivsbakgrund, prisbelönad författare

Ulf Halls ämnen är ledarskap och kommunikation och han menar att häri ligger de främsta verktygen för att omsätta strategier till konkret handling.

Ulf Hall är seniorkonsult och vd för SwedeLead AB. Han har en omfattande näringslivsbakgrund som informationsdirektör i Ericsson Microelectronics och dessförinnan som vice president communication i Ericsson Telecom. Innan dess arbetade Ulf som försäljningschef, telecom, samt marknadsdirektör för Bull och före det som informationsdirektör för Unisys.

Ulf Hall är även författare med ett flertal priser i bagaget, samt föreläsare som talar om hur man med rätt ledarskap och kommunikation når en lönsam tillväxt. Detta har han unik erfarenhet av, då han på Ericsson var med om att vända kris och nedläggningshot till motivation och miljardvinst, genom att de radikalt förändrade just ledarskapet och kommunikationen. Dessutom har han intervjuat 57 av landets mest framgångsrika ledare, och har hittat det som förenar dem. Allt detta delar Ulf med sig av på ett mycket konkret och inspirerande sätt i sina föreläsningar.

Ulf Hall menar att ledarskap och kommunikation – som han ser som samma sak – är de främsta verktygen för att omsätta strategier till handling. Alla måste förstå vart vi ska, hur vi tar oss dit och varför. Först då ser man sin egen roll, blir motiverad och engagerad. Rätt kommunikation och ledarskap kan vända kris till framgång och vinst. Fel kommunikation och dåliga chefer däremot kan orsaka ohälsa, förtroendekris och i värsta fall att verksamheten går utför. Detta gäller både små som stora verksamheter, såväl i det privata näringslivet som i den offentliga sektorn.

Pressbilder

Ulf Hall

Ulf Hall

Fotograf: Johan Olsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2