Ulf Mazur
Fotograf: Tom Bengtsson

Ulf Mazur

Tabbekvoten - en bok om att skapa en organisation fri från fel och misstag

Nej, du läste tyvärr fel. Full av fel och misstag, ska det vara! Med medarbetare som inte är rädda för att misslyckas kommer framgångarna. Det är från medarbetarna som kraften i bolaget kommer.

Ulf Mazur levererar verkligen spetskompetens inom försäljning, marknadsföring, företagande och ledarskap. Under en timme eller en hel förmiddag, får ni följa med på en resa med bilder, energi och engagemang som smittar av sig. Med på resan är alltid era kunder.

Var Ulf får sin energi ifrån vet han inte. Men själv säger han: "Jag har alltid bara jobbat med saker jag tycker är roliga. Förut hade jag stora ansvarsfulla roller i jätteföretag. Idag är jag mitt i digitala IT-eran och driver en avancerad prisjämförelsesajt. Att få föreläsa och dela med sig av det bästa och ibland det sämsta jag sett i hela världen är så roligt. Min pappa var fotograf och jag har ärvt det intresset, så det blir alltid mycket bilder som förstärker det jag föreläser om. Det uppskattar dom som lyssnar!"

Tabbekvoten™ heter boken. En av Ulfs största tabbar ledde till att Millennium Starköl hittills sålt över 300.000.000 ölburkar. Så prata inte fel och misstag med Ulf. Han ser det bara som en naturlig del till framgång i alla organisationer. Lärdomen kommer av att göra och prova mycket mer än konkurrenterna.

Ulf föreläser framför allt inom tre områden. Beroende på önskemål kombineras dessa för att förstärka de budskap som är viktiga för er just nu. Att vårda och bygga varumärke och att skapa förändringsbenägenhet i organisationen går som en röd tråd genom alla Ulfs föreläsningar.

Kundbemötande, Kundvård och Kundservice
Eller Service i Mästarklass. …är en helt unik utbildning i KUNDFOKUS! Det gäller att få återkommande och nya kunder. Starkt kundfokus är grunden för ökad lönsamhet och rätt utfört mår medarbetarna dessutom bättre! Eftersom det är kunderna som betalar lönen är detta högst relevant för alla medarbetare i organisationen. Följ råden!

Medarbetare i mästarklass
är en "måste-föreläsning" om hur man skapar en organisation och företagskultur där medarbetarna tycker det är kul att gå till jobbet. Ulf har både Medarbetaren och Teamet i fokus. Presterar dessa på topp får ni nöjdare kunder! Ulf ger tips och råd på ett väldigt tydligt och inspirerande sätt.

Entreprenörskap i verkligheten
Att tro på en idé. Att starta ett bolag. Att anställa folk. Att satsa alla pengar. Att köra det "hela vägen in i kaklet". Till slut är det bara du som tror på det. Det är då det vänder!

I denna föreläsning berättar Ulf om verkligheten med Matpriskollen. Från att våga satsa på en start-up, priset och vad man borde tänkt på. Till nuläget som Sveriges största oberoende matprisapp. En spännande och sann berättelse om digital marknadsföring, kundservice, vänner och fiender och att aldrig ge upp din dröm!

Ulf är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Han har genom åren haft ansvar för bland annat säljkårer, kundservicecenter, konsumentservice och marknadsavdelningar. Efter många år som försäljningsdirektör på Carlsberg var han VD för nordens största och börsnoterade underhållningskoncern. "Det är inte så stor skillnad på showbiz och t ex ölbranschen" säger Ulf. "Någon måste köpa dina biljetter eller ölflaskor". Så är det för alla organisationer. Någon måste uppskatta det du erbjuder. Det är sällan priset som är fel. Utmaningen är att få nöjdare kunder och fler kunder. Då löser sig det mesta andra.

Ulf som föreläsare passar perfekt som inspiration vid t.ex. internutbildningar, kick-offer, kund- och branschträffar, näringslivsdagar, personalmöten och för ledningsgrupper.

Lite mer fakta om Ulf:
Tidigare styrelsemedlem i Falkenberg Turist och Harrys Pubar. Styrelsemedlem i Perus Vänner (hjälpverksamhet i Peru). Driver VD-nätverket Toppkraft sedan 2011. Grundare och VD för prisjämförelseappen Matpriskollen, idag med över 100.000 aktiva användare och över 600.000 nerladdningar. Gästföreläser på Mastersnivå på Handelshögskolans Department of Entrepreneurship, Innovation & Technology i Stockholm och på Ung Företagsamhet för gymnasieungdomar.

Sagt om Ulf:
Ulf, din tvåtimmars föreläsning på vårt stora årliga konvent på Hotel Tylösand, fick högsta betyget någonsin för en extern föreläsare! Grattis och Tack! - Mikael Andersson, VD Structab.

Helt grym föreläsning som måste upplevas! - Magnus Helgesson, Entreprenör och föreläsare.

När man har äran att lyssna på Ulf möter man en mänsklig ödmjukhet som man inte möter hos så många män. Dessutom förmedlar han mycket kunskap och humor. - Helén Andersson, SingeliSverige.

Pressbilder

Ulf Mazur

Ulf Mazur

Fotograf: Tom Bengtsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2