Vanessa Leporati
Fotograf: Magnus Ragnvid

Försäljningsexpert

Vanessa Leporati

Försäljning, kommunikation och arbetsglädje

Vanessa har med sin 30-åriga erfarenhet från handel och kundbemötande tränat och coachat säljare, chefer och olika typer av team till förbättrade resultat och ökad personlig insikt.

Vanessa Leporati är föreläsare, affärstödjare, utbildare och Insights Discovery konsult. Hon har en dokumenterad förmåga att se individers och gruppers utvecklingspotential – och leda dem rätt i utvecklingsarbetet för framgångsrika prestationer och större arbetsglädje.

Hon jobbade i många år som säljare i butik och gick sedan vidare till att driva en egen agentur i 15 år med flera internationella varumärken och hela Skandinavien som marknad. Vanessa är en av initiativtagarna till affärsmötesplatsen Stockholm Fashion District i Nacka Strand där hon idag verkar som ordförande. Hon är även vice ordförande i handelsorganisationen Trade Partners Sweden.

Vanessa utbildar, föreläser och håller workshops kring försäljning, teamsamarbete och ledarskap. Kundbemötande, och att leda enskilda och grupper till högre självkännedom och större arbetsglädje och stolthet över sitt uppdrag är hennes styrka och hon är anlitad både inom den offentliga och den privata sektorn.

Några av de kunder Vanessa har jobbat med är: Apotektet AB, Cervera, Wavin, Marbodal, NK, Akademibokhandeln, Mitt Vatten Sundsvall, Tenstas Stadsdelsförvaltning, Volvo Car Group, NK, Filippa K, Grand Hotel, Sundsvalls kommun och Västerviks Sjukhus, Polarn & Pyret.

Språk: svenska, engelska och italienska

Pressbilder

Vanessa Leporati

Vanessa Leporati

Insights Discovery-konsult

Fotograf: Magnus Ragnvid

Personlig utveckling

Kundvård

Utbildande processledare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2