Vanessa Leporati

Sälj är omtanke om kundens tid

Sälj, bemötande och kommunikationsexpert

Vanessa Leporati

Försäljning, kommunikation och arbetsglädje

Vanessa har med sin 30-åriga erfarenhet från handel och kundbemötande tränat och coachat säljare, chefer och olika typer av team till förbättrade resultat och ökad personlig insikt.

Vanessa Leporati är föreläsare, moderator och affärsstödjare. Hon har en dokumenterad förmåga att se individers och gruppers utvecklingspotential – och leda dem rätt i utvecklingsarbetet för framgångsrika prestationer och större arbetsglädje. Vanessa anpassar sina föreläsningar till kund och bransch.

Vanessa Leporati utbildar, föreläser och håller workshops kring kundbemötande, försäljning, teamsamarbete och ledarskap. Att leda enskilda och grupper till högre självkännedom och större arbetsglädje och stolthet över sitt uppdrag är hennes styrka och hon är anlitad både inom den offentliga och den privata sektorn.

Vanessa har stor erfarenhet från både detaljhandeln och leverantörsledet och är en av initiativtagarna till affärsmötesplatsen Stockholm Fashion District i Nacka Strand där hon idag verkar som ordförande. Hon är även ordförande i handelsorganisationen Trade Partners Sweden.

Spelplanen för företagen idag har förändrats radikalt i samband med digitaliseringen. Kunderna mer pålästa och mindre lojala mot varumärken. De har höga förväntningar på service, leverans, engagemang, trovärdighet och utbud. Att kunna erbjuda en bra köpupplevelse i dagens hårda, och globala, konkurrens är mer betydelsefullt än någonsin. Att öka förståelsen och medvetenheten kring det bland ledare och personal är Vanessas expertområde.

I föreläsningarna Sälj med omtanke, Möt med omtanke och Led med omtanke delar Vanessa med sig av insikter, metoder och verktyg som öppnar upp tankesätt och inspirerar till personlig utveckling. Hon har hjälpt många företag och organisationer att bli bättre på att möta sina kunder, gäster, patienter eller brukare med fantastiska resultat.

Vanessa är också licensierad Insights Discovery Practitioner.

Några av de kunder Vanessa har jobbat med är: Apoteket AB, Cervera, Camfil Sverige AB, Marbodal, NK, Akademibokhandeln, Mitt Vatten Sundsvall, Tenstas Stadsdelsförvaltning, Volvo Car Group, NK, Filippa K, Grand Hotel, Sundsvalls kommun, Västerviks Sjukhus, Polarn & Pyret, Viking Line, Babor Sverige, Söderberg & Partners, Citycon mfl.

Språk: svenska, engelska, italienska och danska

Pressbilder

Vanessa Leporati

Vanessa Leporati

Butikshandelsexpert

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2