Veronica Lejsved

Veronica Lejsved

Prisad som årets HR-chef

2011 tilldelades hon priset som årets HR-chef, med motiveringen, "För att hon verkar i ett företag som växer snabbt och har anställt många unga chefer. Hon ger cheferna tydlighet kring HR-processerna med hjälp av en enkel verktygslåda."

Veronica Lejsved har arbetat med HR-frågor i över tjugofem år på företag som Ericsson, Volvo Trucks, Bauhaus och Boliden. Enkelhet, äkthet och tydlighet är hennes röda tråd som genomsyrar allt hon gör och står för. Hennes motto "Do or do not, there is no try", har hon hämtat från jedimästaren Yoda, ur Star Wars. Men för att kunna utföra måste man ha den information som krävs. Veronica förespråkar det fria valets gåva. Att vi alla måste ta ett aktivt val och sedan ta ansvar för våra handlingar.

Veronica har varit anlitad som föreläsare på många stora konferenser där hon har pratat om vikten att vara tydlig som ledare, kommunicera affärsplanen, employee branding, kris och neddragning och ny som chef. Hon har blivit mycket uppskattad för sitt personliga framträdande där hon bjuder på sina egna erfarenheter och lärdomar. Veronica tror inte på några genvägar, kraften måste komma inifrån. Kommunicera det du är, inte vad du vill vara! Något som gäller för såväl individer som företag.

Pressbilder

Veronica Lejsved

Veronica Lejsved

Fotograf: Christer Carlson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2