Yvonne Lin

Yvonne Lin

Medievärldens hälso- och träningsguru

Yvonne är hälsovetare och även världsmästarinna i fullkontakt-kampsport. Hon är en sann fighter som får människor att vända motgång till framgång.

Yvonne Lin kan betecknas som medievärldens hälso- och träningsguru och hon är egen företagare sedan trettio år. Yvonne är hälsovetare och psykoterapeut med en Master i psykologi och en Magister i arbetsmiljö & hälsa i bagaget. Många känner henne också som världsmästarinna i fullkontakt-kampsport. Hon är närkampsinstruktör och föredragshållare inom försvaret, det var också hon som introducerade aerobics i Sverige.

Yvonne Lin har under flera år verkat som Sveriges Televisions hälsoexpert i Godmorgonsoffan och haft sitt eget hälso- och träningsprogram i radio. Hon har skrivit nio böcker inom områdena hälsa och träning. Hon är en stark influencer och bloggare.

Yvonnes innehållsrika liv har en unik blandning med elitidrott i Kina till boende och arbete hos Jane Fonda i fashionabla Beverly Hills, samt inte minst forskning och undervisning i det forna Sovjetunionen.

Hennes styrka är hennes tvärvetenskapliga akademiska bakgrund och gedigna praktiska erfarenhet från rådgivning inom kost, träning och psykiskt välbefinnande. Hon kan anpassa innehåll till målgrupp på ett entusiasmerande sätt och levererar tips och lättnad snarare än pekpinnar. I föredraget Motivation, Mat & Motion kommer all hennes kunskap till sin rätt och som den fighter hon är får hon människor att växa och våga vara viktiga.

Ortorexi – när kost och träning går överstyr

Med bakgrund från kliniskt arbete med Ortorexia Atletika – fixering vid hälsoprodukter och tvångsmässig träning sedan tjugo år, berättar Yvonne om hur en vanlig satsning på en sundare livsstil kan resultera i psykisk och fysisk ohälsa. Radikala dieter för viktminskning och skrämselpropaganda gällande olika livsmedel och inaktivitet kan resultera i ångest, depression, tvångsmässiga rutiner och socialt tillbakadragande. Hur man får balans i kost och träning för att bli vältränad och välmående är vad du får med dig från föredraget.

Pressbilder

Yvonne Lin

Yvonne Lin

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2