Nina Åkestam i Talarna - Talarforums podcast

I Talarna träffar Pelle Tornell föreläsare, författare och forskare som delar med sig av insikter, inspiration och personliga historier. I detta avsnitt intervjuas Nina Åkestam som nyexaminerad från Handelshögskolan i Stockholm gjorde raketkarriär i reklambranschen. Men innan hon ens fyllt 30 gick hon in i väggen. Någonting som hon sedan berättade om i boken ”Meningen med hela skiten!”, där hon självutlämnande beskrev konsekvenserna av att brinna så mycket för det man jobbar med så man bränner ut sig. Trots att man har det jätteroliga drömjobbet. Ninas krasch fick henne att stanna upp och ställa sig de stora livsfrågorna. I detta avsnitt av Talarforums podcast – Talarna får du höra vad hon kom fram till.

Nina Åkestam är skribent, föreläsare och reklamforskare vid Center for Consumer Marketing vid Handelshögskolan i Stockholm. Hon har en bakgrund inom reklambranschen, med anställningar på bland annat Garbergs och Wieden + Kennedy, New York.

Nina har också en av Sveriges mest besökta bloggar, där hon bland mycket annat skriver om reklam skulle kunna (och borde) förändra världen. Hon skriver även uppmärksammade texter om jämställdhet, miljö och karriär. 2014 kom hennes första bok, om just hur man gör karriär, och varför. Nina är också en frekvent anlitad talare inom hennes ämnen.

Lyssna på podcasten här

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2