Föreläsare - nu även expertkommentator under fotbolls VM

Jonas Eriksson

Jonas Eriksson, Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare, är i sommar expertkommentator på SVT under fotbolls VM. Jonas är mer än ”bara” fotbollsexpert och före detta domare, han är en hyllad ledare, en strålande entreprenör och en väldigt populär föreläsare på Talarforum.

Vinnarskalle på alla planer

Genom åren har Jonas affärskarriär gett honom ett brett och unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation och nu föreläser han om sin resa. Vid sidan av fotbollen har han lyckats bygga framgångsrika företag med vinnarkultur. Hans unika minne, speciella egenskaper och erfarenheter har hjälpt honom att hantera möten med stora stjärnor, där alla beslut granskas och där ett enda misstag kan avsluta karriären. Han har blivit utsedd till en av Världens bästa domare, driver två gym, har varit försäljningschef på IEC Sports och har även varit värd för Sommar i P1 på Sveriges Radio och två gånger i slutspel i På Spåret på SVT.

I sommar, 14 juni- 15 juli, kommer han sitta som expertkommentator i SVT under hela VM och guida det svenska folket.

Jonas har valt att samarbeta med Talarforum för att med sina samlade erfarenheter sprida kunskap och hjälpa organisationer och företag i näringslivet. Du kan nu boka hans föreläsningar och ta del av hans lärdomar inom personlig utveckling, konflikthantering och ledarskap.

Läs mer om Jonas Eriksson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2